Miminko v červenci 2012
Ahojky,
ve čtvrtek jsem naprosto neplánovaně našla dvě čárky. U dr jsem samozřejmě zatím nebyla a půjdu tak za čtrnáct dní, ať je už i srdíčko. Doma už jednoho prcka mám a tentokrát to prožívám mnohem klidněji. Míň se bojím.
Kdo se ke mě přidá a bude se mnou těhulkovat?
ve čtvrtek jsem naprosto neplánovaně našla dvě čárky. U dr jsem samozřejmě zatím nebyla a půjdu tak za čtrnáct dní, ať je už i srdíčko. Doma už jednoho prcka mám a tentokrát to prožívám mnohem klidněji. Míň se bojím.
Kdo se ke mě přidá a bude se mnou těhulkovat?

•
24. zář 2012@petule22 pár kousků se mi moc líbí 🙂 Nebudeš dávat do inzerátů? Neodhadnu, jaká je to velikost 🙂
0
tak holky, hlásím první jizvičku na papulce té naší neposedné Broničky. Jak dělala capiny na gauči, tak zhrčela na televizní stolek. Díky bohu za to, že jsem nebyla lehkovážná a ty krytky na rohy nalepila. Dopadlo by to jinak o dost hůř. Má takové krásné "X" vedle oka, stáhli jsme jí to náplastí, večer namažu heparoidem krémem. No ale jizvička tam asi zůstane :-S No co, já mám óbr nizvu na bradě a taky sem se vdala 😎
@aideen no, já si zatím netroufám,jen říkám,že s tím na mě vyrukovala 🙂na to bych musela být dobrá, jinak by do toho nešla........ 🙂
3/4kg? to mi přijde teda fakt dost, já teď dělala z kostky másla a ještě mi zbylo a to jsem to potřela docela dost, suché to rozhodně nebylo........tak nevím 😉
3/4kg? to mi přijde teda fakt dost, já teď dělala z kostky másla a ještě mi zbylo a to jsem to potřela docela dost, suché to rozhodně nebylo........tak nevím 😉
@klaire22 tak pokud tam bylo tolik vody, tak to pak chápu. Já s tímhle nikdy nedělala, nějak k těm sypkým směsím nemám důvěru 😃 Tady toho receptu, pokud ho budeš dělat (ten co jsem ti posílala) udělej opravdu víc. Já tím plnila ten největší průměr dortu. Formu mám ze sady tří forem pro patrové dorty. Ale kolik to je průměr ti teď nepovím. Prostě ta největší forma 😃 a do toho teda opravdu 3/4kg krému.
@aideen to je správný výtlem, krásně se směje 🙂 asi něco pěkného viděl 🙂
Bronička je šmudlinka, ale co naplat.......už si to bude pamatovat,že to nemá dělat a to bebí se jí zhojí a ta jizvička nebude vidět 🙂 moje ségra si jako dítě natrhla obočí fest, dodneška tam má jizvičku, ale je vidět, když se pořádně zadíváš, jinak ne...... 😉
Bronička je šmudlinka, ale co naplat.......už si to bude pamatovat,že to nemá dělat a to bebí se jí zhojí a ta jizvička nebude vidět 🙂 moje ségra si jako dítě natrhla obočí fest, dodneška tam má jizvičku, ale je vidět, když se pořádně zadíváš, jinak ne...... 😉
@klaire22 nejlepší ... udělala si to zrovna, když mi malý řval, měla jsem ho nahého a motala kalhotkový sklad s jednou čč narovno 😃 chaos jak blázen, řvoucí dítě ... krvácející dítě ... člověk nevěděl, co dřív skočit. Ale malý byl solidární, nepočural mi gauč za těch deset minut, co jsem ošetřovala druhé mládě 😎
@aideen no, rozhodně se s nimi nenudíš 🙂
já se dnes opět vyspala,malá spala od půl osmé do čtvrt na sedm - je to zlatíčko, za to dnes nemůže nějak zabrat, sice spinká asi o tři čtvrtě na osm, ale párkrát si zakňourala z postýlky, že jsme tam museli jít, pohladit jí, vrazit dudu do pusinky a pokračuje dál, tak si myslím,že dnešní noc taková super nebude 😞 nu což 😞
půjdu se vykoupat a spát už zívám a jsem nějaká utahaná 🙂 tak dobrou noc 🙂
já se dnes opět vyspala,malá spala od půl osmé do čtvrt na sedm - je to zlatíčko, za to dnes nemůže nějak zabrat, sice spinká asi o tři čtvrtě na osm, ale párkrát si zakňourala z postýlky, že jsme tam museli jít, pohladit jí, vrazit dudu do pusinky a pokračuje dál, tak si myslím,že dnešní noc taková super nebude 😞 nu což 😞
půjdu se vykoupat a spát už zívám a jsem nějaká utahaná 🙂 tak dobrou noc 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli