Miminko v červenci 2014
Heký den všem. Zakládám tohle téma pro všechny komu vychází termín na červenec 2014. Budu ráda, když se přidáte.
holky nezoufejte..jedna moje známa měla výsledky na dauna 1:20 a má syna a je naprosto zdravej....🙂)
@petulaho jee 16.1 jdu taky na screaning a modlim se at je vše ok..jinou možnost si ani nepřipouštim...
kočárky máte vybrané krásné něco takového si taky představuju..žádné hnusné otočné židle jak už tu padlo 😃 ale pěkně pohodlíčko:-)) pro rodiče i mimčo..
@petulaho jee 16.1 jdu taky na screaning a modlim se at je vše ok..jinou možnost si ani nepřipouštim...
kočárky máte vybrané krásné něco takového si taky představuju..žádné hnusné otočné židle jak už tu padlo 😃 ale pěkně pohodlíčko:-)) pro rodiče i mimčo..
@simculajs Držím ti palce! Uvidíš, že se to vysvětlí. Doktoři to sledují, bude to dobré 🙂
@petulaho Děkuji. Ty už jsi byla na screeningu? V tabulce vidím zapsaný jen UZ, takže už asi jo, že 🙂 Teď mi nějak unikají události z téhle skupiny, měla jsem toho teď hodně ve škole, tak jsem trochu mimo a musím to ještě dočíst 🙂
@ppapajade ne ne ja jedu do nem.do Slaneho.😉neboj dobre to dopadne.drz se.
@liss_durman ja byla na odberu min.tyden a 16.1.jdu na UZ screening😉ty studujes VS?
@liss_durman ja byla na odberu min.tyden a 16.1.jdu na UZ screening😉ty studujes VS?
@petulaho Bezva, tak taky držím palce 🙂 Nestuduji VŠ, studuji konzervatoř a zrovna jsou zkoušky z hlavních oborů, takže je to docela stresující. Ve čtvrtek jsem toho stresu měla až až, doufám, že bude vše OK.
@petulaho
@pitryludvikova já mám 160 cm tak doufám, že nebude pro mě velký, určitě ho omrknu, zatím každopádně favorit kvůli korby i kvůli ceny 🙂
@pitryludvikova já mám 160 cm tak doufám, že nebude pro mě velký, určitě ho omrknu, zatím každopádně favorit kvůli korby i kvůli ceny 🙂
@liss_durman miminko to určitě zvládne,ale chápu tvoje obavy...a kolik ti ještě zbývá let studia?
@klariss01 tady na bazárku teď má paní RACER kupovaný v 2013, vypadá pěkně, hele:
http://www.modrykonik.cz/market/kocarky/0dwz/ha...
http://www.modrykonik.cz/market/kocarky/0dwz/ha...
@petulaho Snad. Ale jsem nazlobená i sama na sebe, že mě víc "berou" pitomý zkoušky, než zdraví miminka. Myslela jsem, že se nebudu stresovat, když vím, že nemůžu. Ale přemohlo mě to. No právěže to mám ještě na dlouho, dělám totiž 2 obory (je to trochu složitý). S jedním končím tento rok a druhý bych měla končit za 2 roky, jenže to asi budu muset přerušit, takže se to zase protáhne. Už mě to věčný studium nebaví 😃
@engele tenhle inzerát tu ještě včera nebyl... ale stejně - nelíbí se mi ta barva a hlavně materiál, ze kterého je ušitý... trvala jsem na té kožence...
dnes jsem si kočár objednala a složila zálohu... no, asi bude doma tichá domácnost, protože jsem tam "pustila" 22.000, ale už se o to nebudu starat 🙂
nakonec je to ten černobílý (i když je z koženky jen ta bílá část, jako u všech letošních Hartanů - z koženky je jen to bílé a pak jeden je celý koženkový, ale barva mi přišla jak, s prominutím, špatný průjem).
Navíc jsem koupila přebalovací komodu, podložku, nějaké hadrové pleny, dudlíky, hračku a teď budu honit v práci přesčasy 😃
Jo, a jeden super zebrovaný obleček v H&M 🙂
dnes jsem si kočár objednala a složila zálohu... no, asi bude doma tichá domácnost, protože jsem tam "pustila" 22.000, ale už se o to nebudu starat 🙂
nakonec je to ten černobílý (i když je z koženky jen ta bílá část, jako u všech letošních Hartanů - z koženky je jen to bílé a pak jeden je celý koženkový, ale barva mi přišla jak, s prominutím, špatný průjem).
Navíc jsem koupila přebalovací komodu, podložku, nějaké hadrové pleny, dudlíky, hračku a teď budu honit v práci přesčasy 😃
Jo, a jeden super zebrovaný obleček v H&M 🙂
@engele ale jo... měla jsem výčitky svědomí, že jsem si vybrala tak drahý kočárek... ale ty mě přešly hned, co jsme přijeli domů a kamarádka přijela s nějakým Firkonem, nebo Takem... na pohled není tragický, ale co jsem otěžkala jen ten podvozek, vyzkoušela skládání, nasazení hluboké korby, autosedačky... no, co vám budu povídat... v celku ten kočár je snad těžší než já... a jen ohnout madlo na autosedačce je heroický výkon... chápu, že hodně lidí má dneska hluboko do kapsy, taky nejsem žádný Kellner, ale to si radši utrhnu u huby jinde 🙂
@liss_durman
neboj, to vše zvládneš. Možná trochu pomaleji než jsi byla zvyklá před mimi, ale zvládneš. A po porodu školu budeš prvaděpodobně brát už jinak, víc v pohodě, protože budeš mít velký nadhled, že prostě mimi je mimi a škola je důležitá, ale počká 😎
Já jsem u prvního taky studovala, vždycky jsem vše prožívala a šprtala se.. a pak jsem se to konečně začala brát víc v klidu. A prodloužila si o rok a dá se to 🙂 Hlavně, že budete zdraví 🙂
neboj, to vše zvládneš. Možná trochu pomaleji než jsi byla zvyklá před mimi, ale zvládneš. A po porodu školu budeš prvaděpodobně brát už jinak, víc v pohodě, protože budeš mít velký nadhled, že prostě mimi je mimi a škola je důležitá, ale počká 😎
Já jsem u prvního taky studovala, vždycky jsem vše prožívala a šprtala se.. a pak jsem se to konečně začala brát víc v klidu. A prodloužila si o rok a dá se to 🙂 Hlavně, že budete zdraví 🙂
@liss_durman jsem koukala, ze mas 22 let. Ja jsem o deset let starsi a porad si rikam,ze jsem mela s detma zacit driv. 😉 kdyz mi bylo 22, spala jsem denne 4-5 hodin, chodila do skoly, sporotovala a chodila spat nejdriv ve dve a byla jsem plna energie. Ted mi je osm hodin spanku malo a deti obcas vycerpaji az moc. Takze verim, ze vse zmaknes v pohode. Dulezita je tedy i pomoc rodiny, ale jestli si to dobre pamatuji,tak jsi psala,ze trosku pomahaji. Jo a ja s druhym ditetem ziskala uzasny nadhled, ne nad praci ci studiem, ale nad peci o miminko/batole. Uz nejsem uzkostliva matka, proste pri dvou detech to nejde, clovek by se zblaznil 🙂.
Začni psát odpověď...

Odešli
@ally8 Děkuju holky 🙂