Mladá Boleslav
Ahoj holky, je tu vůbec nějaká těhulka z MB a okolí?

•
31. srp 2007flow111 ty už to máš za pár viď, i když nám to napoprvé nevyšlo moc ti to přeju a těším se že třeba i každým dnem uvidím vašeho Péťu ve fotoalbech moc ti držím palce na silné a zdravé miminko protože to je v dnešní době dar, a vím o čem mluvím....
0
flow111 takhle jsem na nákupy nikdy nepohlížela. Ale je to fakt takže teď nebudu doma řikat že jdu nakupovat ale že jdu vlastně hubnout 🙂
a ty pinďovský oblečky jsou vážně k pokukání už se těším až budu nakupovat pro toho našeho. Zrovná tuhle jsem viděla ve výloze takovej overálek co na miminku vypadal jako beruška 😃
a ty pinďovský oblečky jsou vážně k pokukání už se těším až budu nakupovat pro toho našeho. Zrovná tuhle jsem viděla ve výloze takovej overálek co na miminku vypadal jako beruška 😃
Ahojky 🙂
Víkend byl super 🙂 Dneska nám začal nový školní rok, takže jsme si první školní den s žáčkama prima užili 🙂
Musilko ty už chodíš do práce? Neměla by jsi ještě být doma na neschopence?
Oblečky pro mimi jsou k sežrání 😃 Ty ceny už jsou méně k sežrání, ale dá se nakupovat i za rozumné ceny...
Víkend byl super 🙂 Dneska nám začal nový školní rok, takže jsme si první školní den s žáčkama prima užili 🙂
Musilko ty už chodíš do práce? Neměla by jsi ještě být doma na neschopence?
Oblečky pro mimi jsou k sežrání 😃 Ty ceny už jsou méně k sežrání, ale dá se nakupovat i za rozumné ceny...
petty musela jsem mám tady práce nad hlavu a ten týden doma mi docela stačil. Tady aspoň nemám čas myslet na to co se stalo. A je fakt že kromě krvácení nemám žádné problémy. Nic mě nebolí, jen srdíčko 😞
Docela už mě to tvoje porejpávání do mojí osoby štve, kdybys mě znala, tak víš, že nejlíp se z problémů dostanu mezi lidma a ne sama kdy se jen deptám. Nevim jestli útočíš na druhý lidi jen tak ze srandy nebo protože jsi taková ale je to v takovýhle situaci hodně nepříjemné. To jen pro upozornění. Ale tyhle útoky mi opravdu vadí. Není to diskuze jen pro tebe ale i pro ostatní 😞
Docela už mě to tvoje porejpávání do mojí osoby štve, kdybys mě znala, tak víš, že nejlíp se z problémů dostanu mezi lidma a ne sama kdy se jen deptám. Nevim jestli útočíš na druhý lidi jen tak ze srandy nebo protože jsi taková ale je to v takovýhle situaci hodně nepříjemné. To jen pro upozornění. Ale tyhle útoky mi opravdu vadí. Není to diskuze jen pro tebe ale i pro ostatní 😞
petty dělali jsme celou novou koupelnu a kupovali jsme obkaldy i dlažbu v Prostavu v Řepově všechny vás před takovou koupí varuju. Jak dlaždičky tak obkladačky byli neuvěřitelně křivý fakt každá byla jiná. Buď prohnutý nebo se třeba i o 4 mm lišili rozměrem. A to byl obklad za 545 kč m2 a první jakost. Obkládal mi to kamarád kterej to má jako profesy a říkal že něco takovýho ještě neviděl. Včera jsem volala do toho Prostava a tam mi řekli že vědí že tahle šarže nebyla kvalitní a přitom nám to prodali za plnou cenu. No hrůza děs fakt. Ale už je to hotový a i když to bylo mnohem víc náročný tak je koupelna hotová 🙂 Včera jsme spárovali. Tak to dneska vygruntuju a můžem pokračovat.
Začni psát odpověď...

Odešli