Mladá Boleslav II
Tak je tady nove tema pro Boleslavandy a okoli 🙂 😉 🙂

•
17. črc 2009nanda: a vy ste se snažili o mimi?
0
Aní.. ale prča by to byla, co? a vlastně když vám to nešlo normálně, chráníte se nějak? možná se ptám až moc .. ale kamarádka nemohla otěhu normálně, tak má Natalku přes IVF. a po narození si šla pro antikoncepci a její doktor ji to vymluvil, že je to zbytečné, že rpsotě neotěhotní atd.. a Natálka má v 1 a čtřičtvrtě roce sestřičku 😃 😃 jako šok pro všechny a já Petru obdivuji jak to zvládá. a sám gynekolog se mooc divil 😃
Mishul a brzo vstáváat znamená v kolik? jako já vstanu v 6hod, ale to DOmi taky, pokud je doma rachot. takže mi to nepomůže. můžu max. žehlit, ale vařit a v kuchyni něco dělat to ne.
jinak teploou vodu jsem zjisitla ráno ve 4hod .o)) jak jsem ummývala od jídla lahvičku. máme blbou pákovku a když je daná na studenou vodu tak kape voda. a ona kapala teplá :o)) jako ze strany studená, tak jsem si myslela, že jsem pako, ale ne, fakt pak tekla teplá voda. jtakže jsem pekla a vařila a myla okno .o)))
Mishul a brzo vstáváat znamená v kolik? jako já vstanu v 6hod, ale to DOmi taky, pokud je doma rachot. takže mi to nepomůže. můžu max. žehlit, ale vařit a v kuchyni něco dělat to ne.
jinak teploou vodu jsem zjisitla ráno ve 4hod .o)) jak jsem ummývala od jídla lahvičku. máme blbou pákovku a když je daná na studenou vodu tak kape voda. a ona kapala teplá :o)) jako ze strany studená, tak jsem si myslela, že jsem pako, ale ne, fakt pak tekla teplá voda. jtakže jsem pekla a vařila a myla okno .o)))
mishul: hele, ja na msice pouzivam bio-oil, vlastne na vsechny domaci kvetinove skudce a zatim jsem max. spokojena. Je to hlavne zdravotne nezavadne, takze konzumace plodin mozna ihned (slozeni ciste z potravinarskych plodin - smrdi to trosku po kvasnicich). Jestli Ti tedy nezabere ten tabakovy vyluh a nebo bys mela chut zkusit tohle, tak pisni - udelam Ti roztok (je to totiz koncentrat, ktery se redi vodou).
Jinak od pondeli uspavame pomoci Estivillovy metody a jako zatim musim rict, ze zacinaji byt viditelne pokroky. Prvni den to tedy bylo hodne narocne, ale uz se to kazdym dnem zlepsuje. Nezkousela jste to nektera?
Huraaaa, tady prsi....snad to procisti vzdousek a bude primacka noc 🙂
Ted jsem dodelala merunkovy dzemik a marmosku. Zitra se chystam na presnidavku. Me chytla nejaka hospodynkovska nalada, tak jsem zvedava, zda se bude drzet do pristi sezony, nebo me to zase na dlouho vyleci 🙂 Hlavne se tesim na svestky - jestli neopadaji, tak jich letos bude mit mamina na zahrade hodne.
Huraaaa, tady prsi....snad to procisti vzdousek a bude primacka noc 🙂
Ted jsem dodelala merunkovy dzemik a marmosku. Zitra se chystam na presnidavku. Me chytla nejaka hospodynkovska nalada, tak jsem zvedava, zda se bude drzet do pristi sezony, nebo me to zase na dlouho vyleci 🙂 Hlavne se tesim na svestky - jestli neopadaji, tak jich letos bude mit mamina na zahrade hodne.
nandi: take se tomu rikam metoda rizeneho place. To je jak podle urciteho postupu ulozis detatko do postylky (jasne dany postup - koupani, jidlo, pohadka ci pisnicka) a nechas ho tam samotne, kdyz zacne plakat, tak dodrzujes urcite casove intervaly mezi tim, nez za nim jdes. Cim dele to trenujes, tim delsi jsou casove intervaly. Detatko by se tak melo naucit usinat samo a i lepe a dele spinkat.
My jsme totiz uspavali az doted na balonu a uz se to zacalo vic a vic prodluzovat, takze jsme mnohdy skakali vic jako 40 minut 😞 a to jsme zacinali na 10 🙂
Je to proste uspavani, ktere pratktikovala vetsina rodicu na nas, ale tehdy to nemelo zadny odborny nazev.
My jsme totiz uspavali az doted na balonu a uz se to zacalo vic a vic prodluzovat, takze jsme mnohdy skakali vic jako 40 minut 😞 a to jsme zacinali na 10 🙂
Je to proste uspavani, ktere pratktikovala vetsina rodicu na nas, ale tehdy to nemelo zadny odborny nazev.
Tak takovym tempem uz se ten nas rarach pohybuje po byte 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=HlPErKcReow
http://www.youtube.com/watch?v=HlPErKcReow
Holky tak jsme doma 😉
Luci-jel jeste s jednim kamaradem a jsou ve stejne chatce tak je to dobry-sice je Misa od Stepanka o 4 roky strasi ale zna ho od malicka tak super. 🙂 Vubec nebrecel a byl uplne v pohode-dal nam pusu a rekl nazdar a bylo to. 😃 😃 😃
Evi-to je kraaaasny,uplne jsem si pripomela Ondraska jak takhle lezl po byte x-) x-) x-) x-)
Luci-jel jeste s jednim kamaradem a jsou ve stejne chatce tak je to dobry-sice je Misa od Stepanka o 4 roky strasi ale zna ho od malicka tak super. 🙂 Vubec nebrecel a byl uplne v pohode-dal nam pusu a rekl nazdar a bylo to. 😃 😃 😃
Evi-to je kraaaasny,uplne jsem si pripomela Ondraska jak takhle lezl po byte x-) x-) x-) x-)
veru: ver, ze tohle uz nase stare kosti nesvedou - jsem to zkousela a dojela jsem max. dva metry 😃
Luci-tak je to tak az pristi tyden-tady mas odkaz 😉
http://www.kafe.cz/zensky-svet/cestovani/tipy-n...
http://www.kafe.cz/zensky-svet/cestovani/tipy-n...
Luci: a Hlavickou pout znate? Ja tedy ted presne nevim, kdy je - holky (nandi a siw) by to mohly vedet. Mam za to, ze nekdy v srpnu, ne?
Začni psát odpověď...

Odešli