Mladá Boleslav II
Tak je tady nove tema pro Boleslavandy a okoli 🙂 😉 🙂

•
10. bře 2009počkej, až budete zdravější tak se scukneme. přece nebudeš lítat ty za mnou kydž já něco chci :-N
0
Luci - ok, tak my to s Emulkou vezmeme, není problém! ta hrazdička je vidět na t=hle fotografii, tak když tak mrkni: http://rodina.cz/steklici/album/sxhyndouxkonicc...
Ahoj holky,
Kačko, cvičení doufám je. Kdyby nebylo, tak se to asi dozvím až zase těsně před tím :-|
S tím přírodním linem - my jsme to řešili hrozně dlouho. Chtěla jsem ho, konkrétně marmoleum, už jsme měli i vybraný vzor, ale pak jsme si nechali navrhnou cenu a bylo to příšerně drahý. Krom toho se to opravdu poškrábe, právě ti podlaháři, co jsem ti na ně psala kontakt, nám to taky vymlouvali.
Kdybys to chtěla vidět ve skutečnosti, jsou z toho udělané skoro všechny podlahy v boleslavské nemocnici. Byli jsme se tam podívat a je to fakt dost zničené.
Kačko, cvičení doufám je. Kdyby nebylo, tak se to asi dozvím až zase těsně před tím :-|
S tím přírodním linem - my jsme to řešili hrozně dlouho. Chtěla jsem ho, konkrétně marmoleum, už jsme měli i vybraný vzor, ale pak jsme si nechali navrhnou cenu a bylo to příšerně drahý. Krom toho se to opravdu poškrábe, právě ti podlaháři, co jsem ti na ně psala kontakt, nám to taky vymlouvali.
Kdybys to chtěla vidět ve skutečnosti, jsou z toho udělané skoro všechny podlahy v boleslavské nemocnici. Byli jsme se tam podívat a je to fakt dost zničené.
Klouz, já jsem byla hrozně zklamaná. Když jsem si k tomu hledala informace, všichni z toho byli děsně nadšení, tak jsem už byla úplně rozhodnutá...
Ale osobní zkušenost nemám, tak bych nechtěla nikoho odradit.
Ale osobní zkušenost nemám, tak bych nechtěla nikoho odradit.
Marti - no, já bych se do nemocnice inspirovat nechodila, tam musejí být speciální zátěžové, protože je to úplně jiný provoz a v domácích podmínkách je to trochu jiné... jojo, to jsou ty podlaháři, cos mi dávala kontakt, strašně ochotný pán. já plovoučky prostě nesnáším, když pominu z čeho jsou vyráběný, tak s nimi mám jen a jen blbé zkušenosti 8-(
Kačko, to máš pravdu s tou nemocnicí. My jsme to chtěli do kuchyně a tam jsem si říkala, že to je taková nejzátěžovější místnost.
Když jsem si o tom hledala informace, narazila jsem reportáž z Rady ptáka Loskutáka na stránkách Novy a tam to dávali myslím do dětského pokojíčku a taky to chválili.
Když jsem si o tom hledala informace, narazila jsem reportáž z Rady ptáka Loskutáka na stránkách Novy a tam to dávali myslím do dětského pokojíčku a taky to chválili.
My máme v ložnici plovoučku a pokojíček budeme teprve dělat až s mimčem.
Ono je to fakt těžký co vybrat, když vám nevyhovuje plovoučka ani koberec. A dlažba je hrozně studená, to je taky blbost.
Ono je to fakt těžký co vybrat, když vám nevyhovuje plovoučka ani koberec. A dlažba je hrozně studená, to je taky blbost.
Začni psát odpověď...

Odešli