Nejbezpečnější sedačka 15-36 kg na isofix i pásy

zuza1717
19. dub 2017

Ahoj, rada bych otevrela novou diskusi na toto tema, nebot prispevky, co jsem zde nasla, jsou povetsinou nekolik let stare a tudiz pro takoveto tema neaktualni. Nevite prosim nekdo, jaka v posledni dobe vychazi nejbezpecnejsi sedacka v kategorii 15-36 kg, ktera by byla soucasne na isofix i na pasy? Moc diky za radu.

kachnicky
19. dub 2017

Koukni na heureku, tam jsou obsas crash testy...

juanka
19. dub 2017

Kup si DTest, výsledky posledních crash testů. Testujou tam vždy nejnovější sedačky. My jsme podle dTestu loni koupili Kiddy Phoenixfix Pro 2 a skvělé výsledky měl i Cybex Sirona.

juanka
19. dub 2017

Jo ale pardon, ty nejsou ve váhové kategorii, kterou potřebuješ...

katkaloch626
19. dub 2017

My hledali nejbezpečnější i podle testů a vybrali jsme Cybex Pallas. Tuším, že v Německu vyšla jako druhá nejbezpečnější. Jsme s ní maximálně spokojení!!

barchen
19. dub 2017

@zuza1717
Ahoj. Pořídili jsme teď BeSafe IZI, sice malinko jinou kategorii pro menší miminko ale tato značka je podle mých zjištění asi to nejbezpečnější, co je v EU na trhu, když tak podívejte se na jejich sedačky. Pokud budeme kupovat časem větší, tak jako první se podívám na tuto značku. Všechny jejich autosedačky jsou na izofix (modular základna, která stojí několik tisíc i bez autosedačky) i na pásy, nejbezpečnější je, když dítě sedí proti směru jízdy i v kategorii, kterou uvádíte. Tomu je samozřejmě přizpůsobená i cena této značky. A přesvědčilo nás i to, že EU nenápadně a plíživě mění zákony na přepravu dětí v autosedačkách.