November/Listopad 2007- maminky po čtvrté, aneb máme doma batole 🙂
Máme nový rok, z miminek už máme batolátka a to chce novou diskusy.Tož Vás tady všechny vítám 😉
Siss vis jak to je. Kazda chceme to co nemame. Si predstav, ze jdu na nakup, on misto aby sedel v kosiku, tak lita jak prdly, ja za nim, hazi mi veci do voziku - takze nakupovani trva 10x tolik nez normalne a pak se u kasy divim co ze to tam mam. Vrchol byl minule, kdyz jsemt am nasal litrovou flasku lubrikacniho gelu - to jsem jako nechapala🙂
NO ked sme u nasich, tak sa domov chodime fakt len vyspat a najest. TAkze tam to tak aj fungovalo, ze jedla vlastne na obed ked sme sa uspavali, potom az vecer, ked sme sa uspavaai a v noci teda.Ale tu to je hrozne, neni co robit a ona sa len nudi...
Vcera ako vravim dokonca zahlasila:To je nuda.... :-|
Vcera ako vravim dokonca zahlasila:To je nuda.... :-|
gabbi 😃 😃 😃
sis, naprosto souhlasím s Gabbi, to je fakt hrozné, když potřebuješ něco vyřídit a ona neposedí, kočár u nás skoro nehrozí nebo se v něm musí něčím cpát a to taky vydrží jen chvíli, jinak chce jít sama, ale to lítá všude tam, kam nemá, no hrůza. Já bych teda radši klidné dítě, já si dneska ani nesedla, měla jsem tu kámošku, to většinou bývá hodná, když tu je návštěva, ale na tuhle si asi už zvykla, takže řádila kámoška nekámoška, nemohla mi říct ani jednu větu aniž bych nemusela odběhnout sundat Denču z parapetu, uklidit rozlitý čaj, sundat ji ze stolu, vynadat ji, aby nechala video, neshodila opět ]-( obraz, necpala věci do koše a tak dále... Dneska už fakt nemůžu, bolí mě palice, asi půjdu už spát, jsem mrtvá |-|
sis, naprosto souhlasím s Gabbi, to je fakt hrozné, když potřebuješ něco vyřídit a ona neposedí, kočár u nás skoro nehrozí nebo se v něm musí něčím cpát a to taky vydrží jen chvíli, jinak chce jít sama, ale to lítá všude tam, kam nemá, no hrůza. Já bych teda radši klidné dítě, já si dneska ani nesedla, měla jsem tu kámošku, to většinou bývá hodná, když tu je návštěva, ale na tuhle si asi už zvykla, takže řádila kámoška nekámoška, nemohla mi říct ani jednu větu aniž bych nemusela odběhnout sundat Denču z parapetu, uklidit rozlitý čaj, sundat ji ze stolu, vynadat ji, aby nechala video, neshodila opět ]-( obraz, necpala věci do koše a tak dále... Dneska už fakt nemůžu, bolí mě palice, asi půjdu už spát, jsem mrtvá |-|
Jinak na večeři zas snědla prd, nakonec jeden malý puding, takže jsem za dnešek vyhodila fůru desetkrát zhřívaného jídla, různého druhu, který chtěla a pak se toho ani nedotkla ]-( ]-( ]-( To poslední teď žere kocour, se na to můžu, fakt... Teď večer, když seděla na nočníku jsem jí zkusila znovu udělat UM, aby se třeba aspoň něčím zasytila, ona to teda nechce, ale tentorkát jsem jí to nalila jako čaj do sklínky, tak si párkrát cucla brčkem, otřepala se, pak jí natáhlo... Takže asi nic, bude bez mlíka úplně.
To nekojení teda zatím v pohodě vychází, jen se na ně chce před spaním podívat, řekne, že mě bolí a mlíko není a zase mi to tričko stáhne. Jde to úplně v klidu, to jsem vůbec nečekala, už to byl třetí den, uvdidíme co dál, ale snad to výjde a za chvíli si na kozu ani nevzpomene.
To nekojení teda zatím v pohodě vychází, jen se na ně chce před spaním podívat, řekne, že mě bolí a mlíko není a zase mi to tričko stáhne. Jde to úplně v klidu, to jsem vůbec nečekala, už to byl třetí den, uvdidíme co dál, ale snad to výjde a za chvíli si na kozu ani nevzpomene.
sis, ale když ti sedí na klíně, tak se můžeš třeba aspoň v klidu najíst, což pro mě je jako sen :-S Nejlepší by bylo něco mezi, no, to máš pravdu.
sis, no tak to já právě nemůžu ]-( :-N Já mám chvíli jen když sama jí a kouká na pošťáka Pata nebo když spí, jinak prd ]-(
sis, no dneska už jsem s ní spala i já, jsem byla mrtvá, když furt vstává v pět ]-(
sis, tak to u nás relativně dobrý, zrušila jsem to noční mlíko a od té doby spí líp, jen se teď už asi 14 dní budí mezi čtvrtou a pátou 8-( 8-( 8-( Moje smrt |-|
sis, no děsný, já, která bych dokázala spát celé dopoledne... :-|
martop, no já bych nedávala. Teprve nedávno, když jsem vařila játra, Denča dostala tu šťávu s rýží. Já ale všeobecně nedávala nic z normálních jídel do víc než roku, dávám až teď, poslední tři měsíce asi tak.
martop, no já bych nedávala. Teprve nedávno, když jsem vařila játra, Denča dostala tu šťávu s rýží. Já ale všeobecně nedávala nic z normálních jídel do víc než roku, dávám až teď, poslední tři měsíce asi tak.
martop, ty jedeš s těma změnama fotek v profilu 😉 Jsem to teď znovu otevřela a říkám si, kdo nám to sem napsal 😃
martop, Denča do cca 14-15 měla jen skleničky, nechtěla nic "normálnějšího", natož játra :-p Až pak jsme pomalu začali zeleninové polévky a tak, i teď je to s tím jídlem bída, ale co miluje je rýže, to snad s čímkoliv. Za to brambory... :-|
Začni psát odpověď...

Odešli
TO nas Petino to je strasna strela - kocarek nehrozi dyl jak 30 minut - a to jeste musi neco u toho hryzat jinak nevydrzi vubec. A kdyz jsme na hristi tak okamzite zdrhne za starsima deckama a tvari se,z e me jako nezna.
Jinak musim moc doporucit - koupila jsem si sedadlo na kolo -tak tam vydrzi i 3 hodiny.