November/Listopad 2007- maminky po čtvrté, aneb máme doma batole 🙂

Máme nový rok, z miminek už máme batolátka a to chce novou diskusy.Tož Vás tady všechny vítám 😉
denisia
26. únor 2010
Ladi, bola som na Bulovke, dnes prvy krat ...
Bram, to bude zo stresu, magnezko, nohy ana stol a zachovat klidek. A je super, ze hovinko je ok ...
Ja chcem k narodkam porodit krasne zdrave mimco ... ostatne zacnem riesit az potom. a brala by som toho Keanu - milujem ho od gympla ....
Mem, to vyzera super, som mala dnes chut skocit do cukrarne, ale ked sme sa vracali z nakupu, tak sa Seb zobudil (zaspal v kociari cestou do obchodu) a nejako som nemala energiu ist aj s nim ...
bramburka
26. únor 2010
xenda v 5 rano 37,6, dostala ibalgin od et doby mame opet zdrave dite, jako co s ni je? myslite fakt zuby? je fakt, ze prorezava se mrcha, jedna dasen natekla, druhej zub uz temer vylezl....jeste treti nas ceka
denisia
26. únor 2010
Bram, tak snad zuby .. co ine, ked inac je v pohode?
Seb teraz obeduje, alebo co to je, cez obed som bola v tej porodke, tak mu M dal iba jogurt ... tak sa rozhodol, ze bramborova kasa je playdoh a robi si tu z nej kulicky. a potom si ich dava do pusy ..
A sused, co byva pod nami, sa ma pytal, co mame za podlahy, ze maju strasny rachot, ked maly pobehuje po byte ... tak ja viem, ze beha ako streleny zajac, a mame len parkety a obyvaku koberec, ale co mam robit???
katarina82
26. únor 2010
bram, tak jestli rostou zuby, tak není co řešit 😉
bramburka
26. únor 2010
😉 rostou, to jo. Asi není. No ale znáte mě.
hanulinecka
26. únor 2010
Bram já už ti tam povolila vstup dávno a viděla jsem,že jsi nás i pozdravila 😃

nám taky rostou zuby chjooo pořád rejdi těma pantama děsný

kat tak když každej chce aby jsi rodila na jeho datum co takhle 2.května taky to není špatný 😃 😃

mem receptík jsem si dala do oblíbených a udělám ho mnam taky mám doma boruvky

já takovou střevní virozu měla na silvestra s marečkem hruza a děs Elí tak jsme nevěděla co dřív a do toho všeho jsem to dostala tak tuplem jsme byla uplně v p.deli 😃 ,ale zase to byli poslední mesičky tak alespon si na ně budu pamatovat 😃
katarina82
26. únor 2010
hanul, nebo můžu rodit na svoje narozky 8.dubna, nebo na Michalovy 26.dubna nebo na Denisčiny 😃
micinka22
26. únor 2010
hanuli to tak na tvoje bude rodit Bramm...nebo na moje 15.5 😃 😃 😃 😃
denisia
26. únor 2010
tak ja dufam, ze porodim na svoje ... 30.3. 🙂
Ale ako tak citam o tych zvysenych jaternich testoch, tak ak sa nezlepsia, tak normalne vyvolavaju porod skor, pretoze to moze byt nebezpecne ... Snad budem mudrejsia v utorok, ked mi naberu krv ...
katarina82
26. únor 2010
Deni, jak vůbec budeš rodit? Musíš císařem nebo chceš zkusit normální porod?
denisia
26. únor 2010
to prave este neviem... asi sa uvidi podla tych vysledkov. co som videla na nete, tak sa snazili tie maminy potiahnut do konca 37 tt a potom vyvolavali, alebo cisarom, ak to neslo ... ale vacsina tych mamin mala hodnoty fakt vysoke - nejake ALT a AST maju byt
katarina82
26. únor 2010
No a když jsi ještě nevěděla, že mám ty jatráky špatné, tak jsi to chtěla zkusit normálně, jo?
obla
26. únor 2010
Zdeni .. kráááááááááááááááásné fotky ! x-)
denisia
26. únor 2010
no jasne, o cisarskom som nikdy neuvazovala ... ale myslim, ze i s "jatrakmi" sa da rodit normalne 😃 😃 😃
Eli, dik 😃 😃 😃 😃 😃
lenkazdenek
26. únor 2010
Holky tak se musím pochluit,konečně se mi poprvé v životě povedly kremrolky se sněhovým krémem x-) x-)
Xeni tak asi fakt ty zuby...u nás byly poslední doprovázený horečkou 😞 díky bohu to bylo v listopadu a teĎ už máme všechny 🙂
Zdeni no jo kouká už se to blíží 🙂 kdyby něcp tak nabídka,že Seb může být u nás stále platí 🙂
Kat doufám,že to dáštoho 7 na moje narozeniny 🙂
Eli snad bude brzo líp 😞 to si ty narozky asi moc neužíváš když furt lítáš co :-|
denisia
26. únor 2010
nejako som zistila, ze ten predchadzajuci prispevok sa neodoslal cely ...
tak o tych hodnotach - ALT a AST maju byt
denisia
26. únor 2010
tak neviem, bud som debil, alebo je nieco spatne, uz druhykrat som pisala o tych hodnotach a neodoslalo sa to cele ..
denisia
26. únor 2010
takze do tretice vsetko dobre ...
Tie hodnoty maju byt pod 0.52 a ja mam 0.8 ... a tie maminy, co som o nich citala na nete, maju vacsinou hodnoty fakt brutalne vysoke, od 5 do 10 ... takze som zatial dost v pohode a dufam, ze to nebude take rizikove 😎 😎 😎
lada82
26. únor 2010
Xeni, ja Ti nevim, ze by furt zuby, snad jo... Ale hlavne ze laborky OK 😃
A Ty neblazni!!! Klidek!!! Jeste vydrz alespon 6 tydnu jako ja !!! at Ti te Xenda po brisku tolik nehorolezcuje
|-|

Deni, ja mela s jaternimi testy problemy jeste dlouho po porodu, i ALT, i AST vysoke jak blazen.
Bylo to z kombinace tehotenstvi, porodu, operace a antibiotik - vycerpani. Blbe je, ze pry je pak zvysena krvacivost. Ale myslim, ze porodis normalne bez problemu.
Budes mit treba modrinu pres pul zadku jako ja ]-(
lada82
26. únor 2010
aaaaha, tak to vubec zvysene nemas... ja mela 10X zvysene a i to jeste neni tak hrozne
lada82
26. únor 2010
Normální hodnoty: Pamatujme si obecně, že AST, ALT a GMT mají být vždy nižší, než je 1 μkat/l. Přesné hodnoty nejsou až tak podstatné, protože si je každá laboratoř udává trochu jinak, ale pohybují se v těchto rozmezích:

AST: 0,05-0,75 μkat/l
ALT: 0,1-0,78 μkat/l
denisia
26. únor 2010
no, asi preto boli v tej porodnici taki v pohode, akoze co tam robim, tak mi aspon natocili monitor ...
denisia
26. únor 2010
dufam, ze to mam z tej bakterialnej infekcie, aj ked dr. vravi, ze z antibiotik, co som brala, by to nemalo byt ....
bramburka
26. únor 2010
Zdeni, to mas ty jaterky asi jako Xenda, neresila bych to nijak vazne... asi

Jinak Xenule vecer 37,8 jako kdybych ji nezmerila, tak bych ji vubec nemerila. vubec bych to nepoznala, byla jen malinko teplejsi, ja nevim, snad se to v nic nevyvine
bramburka
26. únor 2010
Zdeni, moje kamaradka Dr. rikala, ze vsechny antibiotika mirne zvysuji jaterky!
bramburka
26. únor 2010
jo a kamaradka je mela zvyseny hodne pred porodem a v poho, rodila spontanne a vse OK nakonec
bramburka
26. únor 2010
jo jinak holky, ja jsem to asi napsala blbe, ale vysledky toho hovinka jeste nemam, pry volali, ze to posilaji jeste na parazity, ale zrejme, kdyby to bylo neco patologickeho, tak uz to vime, mam si zavolat az ve stredu.

Negativní byla moč.
lada82
26. únor 2010
to bude dobry, neboj!
nam vcera rikala Dr., ze to mame asi z jidla, z kureciho nejspis - protoze Betka mela jen slabe projevy, ta s nami neji... ale kdo vi... kazdopadne to byl hnus hnusnej :-S
lenciatko
26. únor 2010
BRam - no snad este porodis aj skor ako Kat.
Ale toho 10.3. by ste mohi daktora porodit. 😃 (na moje narodky)

NO Vikina teplotu ani neviem ci ma, ak ano, tak fakt len nieco okolo 37, ale ten kasel je hrozny. Fuj, furt vykasliava, teda ona to zje, ze... Tak davam jej Hedelix a Nurofen, tak uvidime, ako jej to zabere.
katarina82
26. únor 2010
No to bych se fakt vůbec nedivila, kdyby Bram porodila dřív než já :-p 😃

Začni psát odpověď...

Odešli