November/Listopad 2007- maminky po čtvrté, aneb máme doma batole 🙂
Máme nový rok, z miminek už máme batolátka a to chce novou diskusy.Tož Vás tady všechny vítám 😉

•
5. bře 2010Kat: krásný bříško, závidim, jak je bez strií 🙂
0
kat já 16.7. mam narozky 😃
jinak cvičení s míšou - no problemo, prepalim, piste do IP adresy a rozešku to, páč my než se osobně uvisíme, se nedočkáte.
tata tady nadava, spadly mu dvere u mraznicky, sroubky si polozil na zem vedle, ja mu rikam, dej si to do mističky, koucour je rozhází, budes plakat. Co myslite? nedal a pláče, nadava, bylo to uplně jasný a mě třeští hlava.
Jinak jsem byla u prakticky, myslela jsem, ze me nekam posle na EKG a tak, s Xendou jsem byla, no a ona mi ve dverich dala razitko, ze jsem OK a bylo, tak nevim, jsem rada, ze je to bez prace, ale jsem prekvapena. Na to, ze me ani nezna, pac jsem u ni v zivote nebyla - jen jednou s močákem, tak zajímavý, no...
jinak cvičení s míšou - no problemo, prepalim, piste do IP adresy a rozešku to, páč my než se osobně uvisíme, se nedočkáte.
tata tady nadava, spadly mu dvere u mraznicky, sroubky si polozil na zem vedle, ja mu rikam, dej si to do mističky, koucour je rozhází, budes plakat. Co myslite? nedal a pláče, nadava, bylo to uplně jasný a mě třeští hlava.
Jinak jsem byla u prakticky, myslela jsem, ze me nekam posle na EKG a tak, s Xendou jsem byla, no a ona mi ve dverich dala razitko, ze jsem OK a bylo, tak nevim, jsem rada, ze je to bez prace, ale jsem prekvapena. Na to, ze me ani nezna, pac jsem u ni v zivote nebyla - jen jednou s močákem, tak zajímavý, no...
iris, aby ses nedivila 😃 Ale to bych už potáhla do 8.dubna, aby slavila se mnou 😃
sis, strie nejsou, ale ještě se můžou udělat, že... To břicho není krásný, je obrovský, si připadám, že tam mám minimálně dvojčata :-p
sis, strie nejsou, ale ještě se můžou udělat, že... To břicho není krásný, je obrovský, si připadám, že tam mám minimálně dvojčata :-p
Jen pro info, zítra jdeme na oběd k našim, brácha v neděli odlétá do Británie na hasičský výcvik, tak máme takovou rozlučkovou sobotu, já jen aby jste mě náááhodou nepodezřívaly, že rodím, když tu nebudu 😃
sis, tak já půjdu do kina s tebou 😉 😃 A oči se mi zavíraj taky a to v sobě nemám nic 8-( :-p
sis, teď nemám vůbec přehled, stal se ze mě na té mateřské kulturní barbar 😃 Půjdu na cokoliv, hlavně ať mám chvíli klid :-p
sis, no právě proto bych šla na chvíli aspoň do toho kina 🙂 Nakupovat teď nemůžu, páč jsem jak velryba, ale aspoň jsem si koupila minulý týden sportoví Adidas kabelku, dost velkou, aby se mi tam vlezly plíny a pod... No jo, doba malinkých kabeleček je pryč, musím myslet na praktičnost.
sis, jo jo, 19kg a to jestli budu přenášet, jakože určitě budu, tak to kilo do dvacky dám 😃 Ale furt nosím svoje předtěhu džíny a vůbec všechno, takže to asi není tak zlý :-p
sis, mám tam gumičku, takže to taky nemám normálně zapnutý, to bych zas nedala, když dám přes to opasek nebo ten těhu pás, tak to nejde vidět, ale přes prdel a tak se do toho normálně vlezu, takže to mám asi zas všechno v břuchu a ta voda taky dělá svoje, lýtka mám opuchlé jak blázen a kotníky jsem neviděla ani nepamatuju :-x
sis, jooo, tam zepředu 😉 No kdybys měla strie zespodu, tak to bych už fakt nechápala a musela bych se jet podívat nebo co 😃 😃 😃
ladi, tak dobrou, asi to taky brzo zabalím 🙂
ladi, tak dobrou, asi to taky brzo zabalím 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli