November/Listopad 2007- maminky po čtvrté, aneb máme doma batole 🙂
Máme nový rok, z miminek už máme batolátka a to chce novou diskusy.Tož Vás tady všechny vítám 😉
do 19.4., ale jde jen o urcite vyrobky, mrkni na www.scj.cz
da se vyhrat poukazka az na 150 000
ale 1500 taky dobre :-N
da se vyhrat poukazka az na 150 000
ale 1500 taky dobre :-N
LAdi,tak aspoň jsem tě rozesmála 😉 mmochodem,nechcete se po velikonocích sejít?
Hani,koukám,že se chceš taky brzo zařadit mezi těhulky,to vypadá,že tady zůstanu dlouho netěhu jen já 😉 tak držím palečky
Kris,nevím kde máme pekk,od té doby co nám řekla,že to nedopadlo podle představ se neukázala =-)
Hani,koukám,že se chceš taky brzo zařadit mezi těhulky,to vypadá,že tady zůstanu dlouho netěhu jen já 😉 tak držím palečky
Kris,nevím kde máme pekk,od té doby co nám řekla,že to nedopadlo podle představ se neukázala =-)
Ahoj holky,
Ladi tak to by bylo super,kdyžtak kdybys chtěla by jsme klidně mohly přijet za váma na odolku 😉
Ladi tak to by bylo super,kdyžtak kdybys chtěla by jsme klidně mohly přijet za váma na odolku 😉
tak uz jsem to chytla taky, je mi nanic 😞 ted jsem dala malou spat. vcera nas pekne vydesila,jsme ji koupalio,normalne v teple vode a ona se zacla asi po 10 min hrozne trepat, rty se ju iplne klepaly a zacinala je mit modry,udelala to dvakrat,podruhe uz kdyz byla na prebalovaku... tak jsme hned volali MM mame-je sestra, a rikala,ze to je tim,ze mela horecku,kdyz jsme ji koupali,takze se ji voda zdala studena i pres to,ze byla tepla,ze si to uvedomila pozdeji,protoze si hrala a tak. no a proto ty modre rty. no ale vydesilo me to teda dost!
Kika - fuj, to je hrozne tieto choroby deti....
Holky, ja uz asi tyzden pozorujem na nasom dobruckom dietatku, ktore vzdy bolo ako cukrik, ze zacina robit veci, ako sa hadzat o zem, je svojhlava, nic sa jej nepaci, nic jej neni dobre, furt reve, ked neni po jej, ale to neni takmer vobec, lebo jej nic neni dobre. AKo fakt neviem, ako na nu. V tescu nap pravidene hysak. A najvaic ju stve, ked chce behat, co chce teda furt a ja ju chcem drzat za ruku, aby si neublizila. A ona sa mi vytrhne a ja ju zase chytim, tak sa hodi o zem a je nervak z nej.
Holky, ja uz asi tyzden pozorujem na nasom dobruckom dietatku, ktore vzdy bolo ako cukrik, ze zacina robit veci, ako sa hadzat o zem, je svojhlava, nic sa jej nepaci, nic jej neni dobre, furt reve, ked neni po jej, ale to neni takmer vobec, lebo jej nic neni dobre. AKo fakt neviem, ako na nu. V tescu nap pravidene hysak. A najvaic ju stve, ked chce behat, co chce teda furt a ja ju chcem drzat za ruku, aby si neublizila. A ona sa mi vytrhne a ja ju zase chytim, tak sa hodi o zem a je nervak z nej.
Začni psát odpověď...

Odešli
Byla jsem v Globu, a pry ze kdyz si koupim 3 cistici prostredky, tak dostanu zadarmo elektronicky osvezovac vzduchu. Tak super, vzala jsem z te nabidky nejlevnejsi "Kachny" na a do WC. A u toho byla soutez, poslat smsku a kazda 19.sms vyhrava poukaz IKEA, a ono se zadarilo 😉 Jupiii.