Všechny maminky i nastávající maminky z Orlové sem 😉
Zde 😉
Další Orlovačka se hlásí do klubu🙂
Co Rychvald,nevadí? 😉
Hm..tak asi nic...
ahoooj
takže Orlová se teda nakonec nerozjela? A já se k vám chtěla přidat. Tak kdyby přeci jen nakonec ano tak písněte
Ahoj tady Bohumín,ikdyž původně 14 let Orlová 🙂)))
ahoj cikilik,já jsem z Dolní Lutyně, ale původně z Orlové. Zatím to tady teda moc nefrčí, Ale snad se so brzy zlepší
Do Orlové Ke studánce. Ale to už je hrozně let.
Acha,který jsi ročník?V profilu to nemáš a ani podle fotek mi nejsi povědomá.
V mém věku už se pomalu ročník narození neříká 😀 Jsem 1983. Ty jsi chodila kam?
Ja na zš U kapličky
tak to se určitě neznáme.
ahoj,
teda to je dneska pěkně hnusně. Se mi ani nechce do obchodu. Asi pošlu manžu. Já už se tak těším na jaro a léto. a jakpak v Orlové a v Bohumíně?
Hojec, já jsem z Dolní Lutyně.
lucierob tak jestli se u tebe ročník neříká, tak u mě už teda vůbec ne 😀 😀 😀
No je tam hnus, měli jsem jet na hory, ale máme nemocného tomíka, tak čekáme jestli se přes víkend dá dokupy a pojedem aspoň přes týden
@lucierob haha 1982 😀 😀 😀 😀
No já jsem takový stěhovavý pták. pocházím z Přerova, před 8lety jsems e tu přistěhovala za manželem, on pochází z Orlové, ale bydleli jsme v Doubravě, z tama sám OKD vykopalo a jsem v Lutyni a odtut se už nehnem 😀 😝
ale já mám v Orlové rodinu, takže jsem tady jezdila hodně často a nám Orlovou docela dobře, někdy líp než manža 🙂
no jen se vídám s naší sousedkou, jnak nikoho
podle fotek bych řekla, že někde blízko pískovny
Ahojik tady smogový Bohumín
bydlím na Rychvaldské na Zbytkách a ty?
tak to máš super, můžeš vyjít do obchodu a nemusíš se bát, že tě hned srazí auto
Sem začni psát odpověď...
Odešli
Ahojky. já se hlásííím, jsem skoro z Orlové, bydlím kousek pod výhodou. Mám skoro dvouletého syna a další miminko čekáme 1.3. 😀