•
8. pro 2008čauky mě ty vlasy přes čepku dělaly vždycky jen starší kadeřnice a mladší to dělají přes alobal,ale je pravda že vlasy na ježka třeba dělají přes čepku,Luci tzaky mám švagrovou kadeřnici ale nějak bydlí až moooc daleko takže musím čekat půl roku než přiletí ona sem nebo my do Německa,ale aspoň mám pak háro zadarmo teď mě to moc netrápí když jsem to dala na hnědo,ale musí mě ostříhat :-| .Nebo to nevydržím a půjdu za Helbich tam je super kadeřnice!
0
http://www.mapy.cz/#x=141878849@y=135057297@z=1...
jak je ta jednička tako to je Helbich tam jsem pracovala a zatím je takový dlouhý barák to je hotelák je tam stanoviště taxi a hned naproti taxi je kadeřnice. 🙂
jak je ta jednička tako to je Helbich tam jsem pracovala a zatím je takový dlouhý barák to je hotelák je tam stanoviště taxi a hned naproti taxi je kadeřnice. 🙂
Já chodím do Broadweye nahoru,tam jsou dobří a nejlepší je v Zábřehu zastávka karpatská tam nad poštou,tam jsem byla teď chodí tam dlouho i mamka a maximální spokojenost.Teď váhám kam zajít jestli tady nebo tam. 😃
Taky jsem předtím slyšela o nich své,ale tam ještě byli staré kadeřnice,tam dělá kámoška a pak postupně příjímali nové,takže tam jsou teď nové a všechny jsou fajn.Já byla u dvou a vždycky jsem byla spokojená,poradili všechno vysvětlili atd. 🙂
jj tak to jsi platila dost no.Já jsem platila 340,- za melír a stříhání,mytí atd.Tak to mi moc nepřipadá.
A jak jsem byla u té mamky v Zábřehu tak jsem platila za to samé+barvení hlavy 840,- A to mám krátké vlasy :-S
A jak jsem byla u té mamky v Zábřehu tak jsem platila za to samé+barvení hlavy 840,- A to mám krátké vlasy :-S
Ahojky.
Tak dneska nám krásně posněžilo. Petřík už se ptal jestli bude do rána trochu sněhu 😃 😃 😃 . Jinak Čert byl skvělý a zabijačka ještě lepší 😉
Jak já jsem byla na melíru taky jsem platila přes 800. Už bych na to nešla. Vlasy mi rostou strašně rychle. Po měsíci jsem měla depku že vypadám jak debil takový odrust jsem nečekala :-o . Nejsem na tom tak dobře aby jsem tam chodila co 2 měsíce. 😉
Tak dneska nám krásně posněžilo. Petřík už se ptal jestli bude do rána trochu sněhu 😃 😃 😃 . Jinak Čert byl skvělý a zabijačka ještě lepší 😉
Jak já jsem byla na melíru taky jsem platila přes 800. Už bych na to nešla. Vlasy mi rostou strašně rychle. Po měsíci jsem měla depku že vypadám jak debil takový odrust jsem nečekala :-o . Nejsem na tom tak dobře aby jsem tam chodila co 2 měsíce. 😉
ahojte teda když se bavíte o té brodwey tam jsem si taky delal melír poprvé protože jsem od šefa dostala pernamentku na 400 kč a za umytí hlavy a na to pár pramínku tenkých červeného melíru a jeste jsem doplácela 280 kč tak celkem melír zza 680 kč jsem myslela že padnu bo každý mi tenkrát říkal že tak ty tři stovky dám no a pak jsem byla u nás u majnlu a davala jsem za to samé tři stovky tak docela rozdíl v penezích a obojí bylo hezky udělané takže tak 😃
lucenku to mám taky tak švagrová nic nechce naopak mi pořád něco dává teď mi bude posílat kozačky a dvoje esprit kalhoty mikiny esprit no neber to já bych si to nekoupila a ona jezdí někam s kámoškama do Espritu kde nakupuje že prý je to levnější,ale docela daleko.Tak jsem ráda že budu pěkně oblečená naštěstí má dobrý vklus je moc hodná dala nám i celou výbavičku na malou no co víc si přát jak mám tchána na p...tak aspoň tchýně a švagrová jsou supr 😃 ,ale dělala mi hlavu v salonu a když jsem se ji ptala kolik bych platila a ať to převede na koruny tak mi řekla že asi 6000,- tak holky buďme vklidu 😃 a v kolíně bych prý platila ještě víc,že unich jsou tyhle služby maras moc drahé,ale baby si to tam můžou asi dovolit.
nazdárek holky
tak Henri znám z diskuze oktober/říjen. A nad tím krbem je opravdu vyfocená ona. 😃
tak Henri znám z diskuze oktober/říjen. A nad tím krbem je opravdu vyfocená ona. 😃
Začni psát odpověď...

Odešli