•
3. zář 2008maji tak to by mohla být docela sranda 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
0
přeji krásný den holky 🙂 .Tak už nám začala škola.Krista hned první den ve školce sletěla z prolízačky a narazila si loket.Tak se těšila do školky mezi děti a zase musí sedět doma . 😞 Snad si to vybrala na celý rok dpředu 😉
Ahoj Moniko taky tě tady vítám.Já pocházím z Poruby mámm dvě děti holku a kluka.
Koukám že tady je zase pěkně mrtvo.No kounu tady večer jestli tady někdo nebude.Tak zatím pa 😉
Ahoj Moniko taky tě tady vítám.Já pocházím z Poruby mámm dvě děti holku a kluka.
Koukám že tady je zase pěkně mrtvo.No kounu tady večer jestli tady někdo nebude.Tak zatím pa 😉
Mařenka má ráda malé miminka,naštěstí se knim chová hezky a ví,že musí opatrně některé děti jsou takové hrhr a šahají na hlavičku jako moje neteř má sestřičku 9m. a ji jsou dva roky a ta ji mačka hlavu sedá si na ni 😃 no užívá si segra musí je pořád hlídat to Máří ví že to nesmí dělat 😃 .A druhá segra má taky malou princeznu a ta se jmenuje taky Eliška to je strašně krásné jméno!!!!!!!!!!!!!!!!!!My jsme na české jména Marie,Anežka,Eliška no a druhá dcera o d segry se jmenuje po ní Gabriela protože už nevěděla jaké jméno dát 🙂 Ale Eliška a Anežka se mi líbí nejvíc!
Luci, tak co já vím, tak do půl roku jsou vany a bazén od půl roku. My chodili s kenny klubem, ale moc jsem teda spokojená nebyla. Chodili jsme hned od půl roku do bazénu, první dvě lekce v pohodě a pak mi každou lekci Mišule probrečela. Takže jsme dochodili jeden kurz a finito....
Na tom kurzu nás vždy mělo být max. 6mamin s dětma a nakonec nás vždy bylo kolem 12mamin. Takže docela rušno a když se rozeřvalo jedno dítě, tak se Míša hned přidala. Jinak to byl takový mírný relax pro mě, ale asi stres pro malou. Ona do dneška není bůhvíjaká vodnice 😃
Tak my teď fičíme ven, tak se tu mějte hezky, nakouknu sem večer...
Tak my teď fičíme ven, tak se tu mějte hezky, nakouknu sem večer...
maminy a těhule kde jste? :-o 😃
Já se nudíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím na zahradě
😃 :-p
Já se nudíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím na zahradě
😃 :-p
no takto je super maji
bi: tak já se pro kočárek teprve chystám. Mám už ho objednaný jen si ho vyzvednout 🙂
bi: tak já se pro kočárek teprve chystám. Mám už ho objednaný jen si ho vyzvednout 🙂
Iwulik, jojo, chodila jsem na kryťák do Poruby. Tady jsou fotečky z plavání 😉 http://zany.rajce.idnes.cz/PLAVANI/
Holky těhulky, úplně vám to těšení závidím!!!!
Holky těhulky, úplně vám to těšení závidím!!!!
Musím si koupit nové plavky a v zimě jak začne nuda tak bych chtěla dopoledne jezdit na Porubák z malou plavčit,myslíte že tam můžu sama do toho kakoču nemusím tam být z nějakým děckým klubem?Kdybyste se chtěla některá co má skoro stejně starého prďolína jako já přidat budu jen ráda 😉
Začni psát odpověď...

Odešli