•
7. kvě 2009Krásné ráno! Zatím to venku vypadá dobře že? Sluníčko svítí 🙂 Ale odpo se to prý má zkazit a zase pršet 😞
0
tak dnešek super, koupili sme nikušce botičky, na dubině, v obchoďáku jak byl julius majnl- pán byl ochotný a co nás dostalo, nikuš nám během cessty tam usnula a ani zkoušení bot se nezbudila, pán ji měřil nožičku a nic...spinkala. perfektní přístup, mají tam i něco málo hraček, čepičky, šátky, zahlídla sem tam štrample, které jsou jako dupačky🙂)))) zítra jedeme na chatu a pokud bude celý víken krásně tak mě šibne..... čeká mě celý víkeend učení. to bude....
Dobré ránko doufám že se jim vyplní počasí a bude celý víkend krásně my odpoledne odjíždíme na víkend na chatu já se tak těším x-) musím pobalit věci uvařit malé oběd a jeto 🙂 a trošku uklidit at nemusím v neděli jak přijedem 🙂 jinak Den je to tam super ta obuv taky už jsme tam byli 😉 no a co vy plánujete na víkend?
jaruschk: jj o té obuvi vím,že je to stejné.ale na té dubine mají super výběr.
zofi: jo? my jsme tama dnes šly se ségrou a říkaly jsme si,že tam musíme zajít. ona je taky těhu tak budeme pak nakupovat spolu 🙂..přišlo mi to za výlohou jako čistý second hand a proč kupovat drahé hadry,když ty děti to stejně zase tak nezničí . a dělají tam i odkup věcí?
zofi: jo? my jsme tama dnes šly se ségrou a říkaly jsme si,že tam musíme zajít. ona je taky těhu tak budeme pak nakupovat spolu 🙂..přišlo mi to za výlohou jako čistý second hand a proč kupovat drahé hadry,když ty děti to stejně zase tak nezničí . a dělají tam i odkup věcí?
katko já mám ten pocit že ji, ale nevím to jistě. Já tam jdu v pondělí, tak tam zas nechám majlant 😃 Já většinu věci co mám tak už jsou po jednom dítěti. Mám jednu maminu, která mi vždy nějaké věci prodá a jsou fakt jak nové a nebo zajdu do toho sekáče a tam taky nakoupím hodně věcí. Je to opravdu čisťoučké. 😉
Krásné ráno! Do sekáče na Alšák taky sem tam chodím, ale poslední dobou mám smůlu na velikosti 😞 Tak teď hodně nakupuju přes aukro a fakt super věci a vše značkové. Některé nejdou poznat že jsou už použité. Zrovna dneska si jdu pro 4 trička a 1 mikinu. Vydražila jsem to vše jen za 104 kč.
Začni psát odpověď...

Odešli