•
5. črc 2009A bohužel to sedí úplně na momentální léta v ČR 😞 už fakt nemá cenu si objednávat dovolené u nás, protože je malá pravděpodobnost že bude hezky. Už se to tam zatahuje co? Prý mají být zase nějaké šílené bouřky 😞
0
To počasí je fakt děs. Jednou tak a pak zase jinak. No léto jak hrom... Taky jsem slyšela o bouřkách :-S
Bré poledne 🙂 se hlásím první jsem vás musela dočíst 😉 Mony gratuluji ke // x-) x-) a moc ti přeju aby ti to u doktora dobře dopadlo x-) tomasek no dneska jsem vstávala přesně před dvaceti minuty 😃nějak jsem se včera zdržela s kámoškou do tří do rána ale jsem off zatím tu je mamka tak pohoda ale po obědě jede a my jdem na návštěvu :-p a k počasí škoda mluvit vstanu vytáhnu z pračky prádlo pověsím sednu si ke kompu začnu tu psát a začne lít skvěle tak zas letím jak trubka prádlo sundávat 8-(
Ahojky vítám novou mamču 😉
😉 Tak my jsme ted dojeli a jsem ráda, že sedím. Malý je protivný, tak se těším až půjde do hajan a já taky :-N
😉 Tak my jsme ted dojeli a jsem ráda, že sedím. Malý je protivný, tak se těším až půjde do hajan a já taky :-N
my ted budem obědvat druhé 😃
Máme nedochvilnou babičku, tak jsme museli budit malého a jet pro ní a sní na hřbitov :-S
Hrůza fakt. 😃
Máme nedochvilnou babičku, tak jsme museli budit malého a jet pro ní a sní na hřbitov :-S
Hrůza fakt. 😃
joo, ták. Tak ještě doma je 🙂 No nic. Myslela jsem, že bychom se zítra mohli stavit, ale to nevadí, jen si užijte volné dny spolu 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli