•
19. lis 2008a mě si nepoznala? 🙂 stojím vedle Jíři a Mařenka má oronžovo šdou mikču a modrý kočár =-) 🙂 ,ale asi se budu muset vyfotit páč mám iné vlásky 🙂
0
holky nazdárek, já jsem se zrovna vrátila z venku a docela jsme tam vymrzli 😃
Ahojky,
tak som sa pred chvilkou vratila z prechadzky a zdalo sa mi, ze je tam teplejsie ako vcera....
Zanet, aj moj David ma v piatok zraz zo zakladky 😉 nemate to nahodou v Helbichu???
tak som sa pred chvilkou vratila z prechadzky a zdalo sa mi, ze je tam teplejsie ako vcera....
Zanet, aj moj David ma v piatok zraz zo zakladky 😉 nemate to nahodou v Helbichu???
No to jo,ale te´d se to tam všechno vystřídalo ani pořádně ty holky neznám některé vůbec to víš ta stará parta šla na mateřskou nebo do jiné hospody,mamka si už jednou dělala srandu jestli nám ty děti nedělá šéf 😃 během jednoho roku jsme šly na mateřskou 4 servírky a jedna uklízečka 🙂 a všechny sme pak daly výpově´d protože s dětma se to nedá.
Holky zdravím 🙂
dneska jsem se byla podívat v Hrabůvce otevřeli tam malý obchůdek FanFan s věcma na mimi,jsou trochu drazší ale zas převážně česká výroba. Nejradši bych to vzala všechno 😃 a zítra vyrážíme směr Polsko 🙂
Jinak si připadám jak pradlena-už dva dny jen peru a peru a to bude žehlení.....vše převážně už výbavička aby bylo vše už nachystáno,kdyby chtělo mimi dřív na svět než v únoru 😃
dneska jsem se byla podívat v Hrabůvce otevřeli tam malý obchůdek FanFan s věcma na mimi,jsou trochu drazší ale zas převážně česká výroba. Nejradši bych to vzala všechno 😃 a zítra vyrážíme směr Polsko 🙂
Jinak si připadám jak pradlena-už dva dny jen peru a peru a to bude žehlení.....vše převážně už výbavička aby bylo vše už nachystáno,kdyby chtělo mimi dřív na svět než v únoru 😃
maji štetce jsou levnější nyxácké já mám 4 a supoer spokojenost je to fakt něco jiného než ty české blafy i ibyč. stíny nanesené tím štetcem vypadaj fakt jinak
takže tak
já si budu brát ještě nějaký pudr a štetec na pudr ale z nyxu, ty trucca jen ty holografy
jinak ta fotka je z českého webu ale bude to z usa za 5 doláčů 😃
takže tak
já si budu brát ještě nějaký pudr a štetec na pudr ale z nyxu, ty trucca jen ty holografy
jinak ta fotka je z českého webu ale bude to z usa za 5 doláčů 😃
Zdravím děvčata.
Dneska jsme měli náročný den a jsem opět hotová :-|
Koukali jste teďka na tel.noviny?Jak ten pán z ov měl tu smůlu a přišel o svou rodinu chvíli po sobě?Jsem bulela jak deb.. chudák chlap,je to strašné 😢
Dneska jsme měli náročný den a jsem opět hotová :-|
Koukali jste teďka na tel.noviny?Jak ten pán z ov měl tu smůlu a přišel o svou rodinu chvíli po sobě?Jsem bulela jak deb.. chudák chlap,je to strašné 😢
Začni psát odpověď...

Odešli