•
23. únor 2008Já po porodu Páti jsem řekla nikdy víc a ještě jsem neporodila druhý a už by chtěl chlap třetí,ale to opravdu neeeeeeeeeee 😞 Nejsem blázínek,pořád s Pá´tou sama a pak ještě dvě děti ,přenechám ostatním 😃 😃
0
Dasty..................já bych ještě ráda zůstala v "tajnosti",pokud to neva.Mám v práci uštěpačné kolegině a nechci,aby se mi vrtaly v soukromí.Tyhle stránky jsou veřejné a nikdy nevím,kdo mě tu bude třeba stopovat. :-S
Až budu mít v profilu nějaký ten TT,tak odhalím všechno,neboj. x-)
Až budu mít v profilu nějaký ten TT,tak odhalím všechno,neboj. x-)
Kukačko chápu nevadí až budeš těhulka už se těšíme 😃 😃 😃 neboj nebudeme na tebe tlačit :-p
Luci neboj až uvidíš můj břuch tě to přejde,ty jsi měla krásnej pupík já jsem jak kdybych snědla Páťu 😃 😃
Ale máš pravdu já když jsem pak viděla tebe s pupíkem tak člověk chce hned taky viď???Ale po císaři alespoň rok,mě tenkrát tvrdila 2roky 😞 Holky když vás vidím s těma miminkama už chci aby byl mimísek taky venku.Páťa se nemůže dočkat :-| |-| Mě gyndařka tvrdila,že si myslí,že za 3 roky ppůjdeme do dalšího/blázínek/možná kdyby byl barák.Jinak Mar´tas jde zkusit vejšku,podává si přihlášku na sociologiii,tak jsem zvědavá.Něco se s ním děje,nekouří,běhá,hubne asi má babu 😃 😃 😃 😃
Luci neboj až uvidíš můj břuch tě to přejde,ty jsi měla krásnej pupík já jsem jak kdybych snědla Páťu 😃 😃
Ale máš pravdu já když jsem pak viděla tebe s pupíkem tak člověk chce hned taky viď???Ale po císaři alespoň rok,mě tenkrát tvrdila 2roky 😞 Holky když vás vidím s těma miminkama už chci aby byl mimísek taky venku.Páťa se nemůže dočkat :-| |-| Mě gyndařka tvrdila,že si myslí,že za 3 roky ppůjdeme do dalšího/blázínek/možná kdyby byl barák.Jinak Mar´tas jde zkusit vejšku,podává si přihlášku na sociologiii,tak jsem zvědavá.Něco se s ním děje,nekouří,běhá,hubne asi má babu 😃 😃 😃 😃
ahojky všem, chtěla jsem vás poprosit o hlasík na http://www.avonparty.cz/ ve fotosoutěži, jsem na první straně a na fotce jsem s mojí malou Andrejkou. Stačí kliknout na fotku. Díky všem 🙂 Lucka
Začni psát odpověď...

Odešli