Plzeňská batolátka +- listopad 2010
Ahoj holky..... Nedávno jsem koukala na profil mé kamarádky z KV, že mají hotové komando maminek s miminkama a vyráží na různé výlety, akce a pod spolu. Copak tak založit Plzenské komando??? Půjdete do toho?? Budu moc ráda, pokud se někdo přidá 😉 .

•
8. bře 2012@deni1981 - ahoj, my jsme sice leden 2011, ale to snad nevadí. 🙂 A ještě nejsme přímo z Plzně, ale nemáme to daleko. 😉
1
My jsme ze Slovan.. Daneček by taky potřeboval vrstevníky, bohužel je obklopen pouze staršími dětmi, kvůli své sestřičce. Kamarádky mají děti ve věku Karinky a Daneček už kamarády nemá, tak budu moc moc ráda, když vyrazíme 😃 . Chtěla bych chodit opět do Cedru(je to jediné mc, které můžeš platit hodinově a to mi vyhovuje, protože ty moje robátka stůnou střídavě a předplatné by mě propadalo..). Nebo u nás na Slovanech nová super kavárna s bezvadným koutkem "Jiný svět" 😃
Super, my jsme dřív bydleli na Doubravce. 🙂 A co v tom Cedru děláte? Podle těch jejich stránek nějak nevím. :-N Tam se taky dají jenom tak vypustit děti, aby si třeba hráli? A nebo tu kavárnu. 🙂 Kdy ti malej spí? A malá chodí do školky? Mě Adís spí po obědě, tak od těch půl jedný do cca dvou.
Začni psát odpověď...

Odešli