Ahoj, najde se tu někdo kdo má podobný termín porodu? Ráda bych se dělila o zážitky s mimi v bříšku. A taky co máte a nemáte nakoupeno 🙂
Ahoj holky, já mám termín 27 a 29.3. 🙂
Ahojda, my mame trenim 4.3.. + dle UTZ 27.2. 🙂 Cekate prvni miminko nebo uz 2., 3.,,,,?🙂
jj cekame prvni mimi🙂 pomalu uz nakupuji, nejdriv teda vzdy takova ta faze samostudia, kdy brouzdam po netu, zjistuji informace, prohizim obrazky, ctu recenze a pak pripadne sup koupit🙂 prijde mi toho straaasne moc a cele uplne nove, uplna spanelska vesnice🙂
no jen doufam, ze na nic nezapomenu a ze mi nic duleziteho nezustane utajeno🙂 A u prvniho mimca jste si to nechali rict? Copak to je: holcicka nebo chlapecek?🙂
Tak to by se tedhodil klucina🙂 Nam pan doktor rikal, ze to vypada spise na holcicku, ale s jistotou to pry neni....tak to i nadale asi bude takove prekvapko🙂
no spis se porad snazim kupovat neutralni barvicky, precejen kdyby to byl kluk, tak ho mit pak v ruzove by asi nebylo to prave orechove🙂 Dnes mi priseltakovy novorozenecky setik - takova kremova barvica s zirafkou😀. Juj ono se kupuje prosteradlo do kocarku??? ha,to mi bylo utajeno🙂
teda, tak to doufam, ze pak poreferujes jake je😉 chodis do prace, nebo jsi doma?🙂
@vizulina jsem doma, na rodičáku, malý bude o vánocích 2,5r. Ty pracujes? To prostěradlo je klasický frote http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=46818073&tab=1 Bude mít mimčo hygieničtější poležení v kočárku, že se to dá snadno přeprat a nebude tam mít naducanou tu zavinovačku, jak jsem měla minule...
ted jsem teda tyden doma, ale jinak pracuji a do konce roku bych jeste mela, ale...:-/ mo nejak se to musi zvladnout🙂 Tak to prosteradlo bude urcite praktictejsi...
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@kacak_kk Ahooj 🙂 tak já mám termín podle PM 5. března a podle utz 14. března 😉