Porodnice Čáslav nebo Kolín, napište zkušenosti

mn.
19. lis 2013

Ahoj holky. V lednu čekáme druhý přírůstek do rodiny 🙂 Takže si aspoň trochu dokážu představit, co mě čeká. Momentálně jsem ovšem na vážkách kde rodit. Bydlištěm připadá v úvahu Čáslav nebo Kolín. Mohly byste mi, prosím, napsat své zkušenosti z poslední doby. Děkuji!

1890
6. pro 2013

Ahoj no já rodila v čáslavi a druhé tam plánuji taky. Sestřičky vpohodě doktoři taky. Je lepší, ale chytnout nadstandart. Byli jsme pak 3 na pokoji a to je masakr. 😖

renat2
6. pro 2013

@mn. Markét já na tu Čáslav nedám dopustit, vím, že ty máš trochu horší zkušenost, ale dle mě to je asi jedno..je to vždy o lidech. Sestra rodila teď v KO dvojčátka (srpen) a nikdy více, měla CŘ, to v pohodě, na JIp sestřičky taky, na novorozeneckém pak hrůza děs. Jezdila jsem za ní a teda fakt síla....ale bylo to opravdu o lidech....

veronikakou
12. led 2014

Ahoj, no já byla v Kolíně teď v prosinci 14 dní, přes rizikové odd. až po gyn. a nemůžu si stěžovat. Rodila jsem dvojčátka - přirozeně a opravdu vše OK. Ale je to opravdu o lidech. Každý máme jiné nároky a představy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru