Ahoj.Najde se v Říčanech či blízkém okolí maminky co tu také nikoho nezná nebo nemá s kým jít na prochajdy,zajít na hřiště,atd...?Přistěhovali jsme se do Říčan 23.12.2011
Je mi 24 let a mám chlapečka(2roky a 2 měsíce).
Klidně se mi může ozvat i nějaká mladá snažilka,protože i my se s manželem snažíme o druhé 🙂
Budem se těšit na nové kamarády či kamarádky 🙂
Tak do Mnichovic není daleko 🙂 Vláčkem je to kousek... 😉
To si můžem naplánovat výlet, beztak jsem chtěla do Říčan vyrazit. Škoda že se nám teď pokazilo počásko.
JJ to počasí mě štve :(
Ale až bude zase hezky není problém něco naplánovat 😎
Ahojky 🙂 Já jsem z Mukařova a do Říčan jezdím několikrát týdně 🙂 Bydlíme tady asi dva roky, ale není moc příležitost setkat se s maminkama či snažilkama.
Jak se vám líbí v Říčanech?
@karcoolka1 Ahoj, já jsem taky z Mnichovic a skoro nikoho tu neznám, tak kdyby ses někdy chtěla jít třeba projít , nebo pokecat u kafe apod. tak se ozvi🙂 Pořád potkávám maminky, ale všichni pořád někam spěchají a není moc příležitostí se seznámit. Mám taky kluka 14 měsíců🙂
Pro maminky budoucích prvňáčků, které by zajímala státní škola s malým počtem dětí a individuálním přístupem (což v současné době babyboomu, který se ze školek přesunul do škol je vzácnost). Vidím to jako možnost, jak dát svému dítěti vysokou kvalitu vzdělání v rámci státního vzdělávacího systému🙂. Ještě pár volných míst pro děti z okolí. Ani nevadí pokud už jste zapsaní jinde.
Nová skupinka pro maminky z okol Říčan atd
Ahoj, jsem mamina 10měsíčního klučiny a jsme na tom s prckem podobně. Nikoho tu neznáme. Ale jsme z Mnichovic.