Příbram a okolí. Můžeme pokecat, sejít se
Ahoj holky,
pokud jste někdo z PB a okolí, tak šupky sem. Můžeme pokecat a případně se někdy sejít... 🙂
Sokolko, můžeme kecat tady ať vám tam nelezu 🙂
pokud jste někdo z PB a okolí, tak šupky sem. Můžeme pokecat a případně se někdy sejít... 🙂
Sokolko, můžeme kecat tady ať vám tam nelezu 🙂

•
26. bře 2009Možná je to ta bezmoc, že s tím nic nejde udělat...
0
Marti děkuji moc za zprávy.Já ubrousky v tašce mám, ale ty košile musim dokoupit.Zajímalo mě jestli mi daj oblečení na malou atd.Byla sem připravená na Prahu a tam dávaj vložky atd.Mimčo obléknou.Tak si musim dobalit jen košile a ještě jedny vložky teda asi a myslíš, že je jedno jestli máš normální kalhotky mám jedny ty jednorázové.
Miso ty jednorázové jsou nejlepší, protože ti to ze spodu dýchá a lépe se to hojí. Samozřejmě při normoš porodu. To samé jsou ty vložky. Jsou potřeba bez igelitu ze spoda kvůli tomu samému. Takže ty vložky co dávají v porodce jsou sice na prd, ale splní ten účel. 😉
Ess je mi líto čím musíš procházet, ale nemůžu poradit. Naštěstí se mi nic takového zatím nestalo a doufám, že ještě dlouho nestane |-|
My jsme odpo šli s mamkou ven a pak nás nabral D a zajeli jsme jen vyzvednout mamce nějakou vodičku na vyrážku do lékárny. Jinak nic nového. 🙂
Ess je mi líto čím musíš procházet, ale nemůžu poradit. Naštěstí se mi nic takového zatím nestalo a doufám, že ještě dlouho nestane |-|
My jsme odpo šli s mamkou ven a pak nás nabral D a zajeli jsme jen vyzvednout mamce nějakou vodičku na vyrážku do lékárny. Jinak nic nového. 🙂
MISO ja mela 4baliky vlozek a mela jsem to akorat na ty tri dny co jsembyla v porodnici.a to bych rekla,ze jsem az tak moc nekrvacela.nezapomen kosili s knoflikama.na porod ti staci naka uplne obyc co se muze potom klidne i vyhodit.mimco ti obliknou.muzes pouzivat celou dobu nemoc.obleceni na mimca,ale neni to nic moc pekne,jako vlastni nove nacancane.tady co jim prijde pod ruku,tak na mimco navlecou.at je to holka,nebo kluk.a chodi 2x tydne do porodnice fotograf,tak ja jsem si uz kvuli tomu brala na mimco svoje.kalhotky muzes mit i svoje.ja mela jeden vecer ty za 20 z nemocnice a pak jsem nosila svoje na ktere jsem zvykla.a jeste neni spatny si vzit zabky do sprchy.doporucuji aspon 3x za den do sprchy a macet siti a jak zensky sprchuji spodek tak ta krev a vsechno tak v tom po nekom slapat-nic moc.hodne zenskych na tri sprchy.
jsem zase tady..
Jo holky, já si k porodu vzala tu nejhezčí košišli ( prvorodička no) a po porodu mi ji manža odvezl hned domů vyprat :-o
Já měla vložky jak normoš, tak ty jejich, měla jsem 4 balíky a tip ťop, ale je fakt, že jsem hodně krvácela. Přinejhorším, Ti je nějaká návštěva přiveze, kdyby jsi něco neměla. 😉
JO A BOTY DO SPRCHY URČITĚ! 😕
Jo holky, já si k porodu vzala tu nejhezčí košišli ( prvorodička no) a po porodu mi ji manža odvezl hned domů vyprat :-o
Já měla vložky jak normoš, tak ty jejich, měla jsem 4 balíky a tip ťop, ale je fakt, že jsem hodně krvácela. Přinejhorším, Ti je nějaká návštěva přiveze, kdyby jsi něco neměla. 😉
JO A BOTY DO SPRCHY URČITĚ! 😕
To jediný mi celkem vadilo, sprchy a WC - vůbec by mi nevadilo, kdyby to tam alespoň 3x denně pošplíchali Savem 😃 Neříkám že tam byl nepořádek, ale vůně dezinfekce je přeci jen lepší než v největších vedrech při narvanémm oddělení nacpaný koše s vložkama a umolousaný dlaždičky ve sprše. 😉 😃
Začni psát odpověď...

Odešli