Přidej se, jestli máš TP také květen-červen 2011.
Zdravím všechny čerstvé a nastávající těhule, kterým vychází termín porodu na květen-červen 2011 🙂 Já jsem teprve čerstvě od potvrzení těhotenství z krve, ultrazvuk mě čeká za 4dny, tak snad bude vše v pořádku. Termín porodu mi podle tabulek vychází na 16.května 🙂 Mám za sebou 2 přirozené těhu, které nedopadly dobře |-| Nynější těhu je po 1.IVF, tak já pevně věřím a doufám, že do třetice všeho dobrého 😉
Pojďte se přidat 🙂
Pojďte se přidat 🙂

•
10. pro 2010Ahoj holky, tak já konečně dnes pořídila nějaké dárky, lítání plno a dárků koupeno jen pár. Snad to stihnu vše nakoupit 🙂
0
@trija je to pěkný , povedlo se ti to 😉 já to mám ještě po Ladíčkovi, já to teda objednávala z netu 😉 ale mám overálek a dupačky - maminčino sluníčko 🙂 dala jsem nám to tenkrát na Valentýna 😃 Ladík se narodil 26.5 , my Valentýna jinak neslavíme , ale to se mi líbilo jako pěkný dáreček předem 😃
@many Tak som rada ze v poradni je vsetko v poriadku a ze ste v poriadku aj vy dvaja 🙂 mna caka poradna v Pondelok uz sa neviem dockat.Dnes mi prislo zle som obalovala maso pri linke som stala a naraz sa mi pred ocami zahmlelo oblial ma horuci pot a tahalo ma k zemi keby som si nebola sadla tak urcite odpadnem sadla som si chvilku som si oddychla a ked mi bolo lepsie som sa postavila znova k linke aby som dokoncila obalovanie a zase som si musela sadnut zase to iste...neviem co mi bolo,ale urcite to poviem v poradni 😞
@many No uz je dobre len mam teraz uz 3-den problem z jednim zubom na zaciatku tehu ma bolel na druhej strane 4-dni a teraz v skoro v strede tehu ma boli zase na druhej strane uz 3-den....Nejako vytrpime mna k zubarovi nikto nedostane 😃 ja sa bojim zubarov...radsej si to vytrpim pokial sa da....No sa uz neviem dockat na zajtra ze co bude nove taka som zvedava na dropca x-) ani spat nebudem :-N no ja beriem injekcie moja CLEXANE to budem brat zevraj do 9-mesiaca az...Potom beriem este duphaston,ale ten mi uz dosiel a minule ked som bola v poradni tak mi povedala ze mi predpise len jedno balenie a ked ho doberiem uz nebudem musiet viac brat duphaston tak uvidime..Potom este beriem pyridoxin a acidum folicum este na zelezo tabletky a este beriem vytamin B....Az mi je z tych tabletiek niekedy zle :-| Zajtra vam dam urcite vediet ako sme dopadli v poradni 🙂 drzte palce tak dobru nocku zatial zajtra sa ozvem 😉 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli