Přidej se, jestli máš TP také květen-červen 2011.
Zdravím všechny čerstvé a nastávající těhule, kterým vychází termín porodu na květen-červen 2011 🙂 Já jsem teprve čerstvě od potvrzení těhotenství z krve, ultrazvuk mě čeká za 4dny, tak snad bude vše v pořádku. Termín porodu mi podle tabulek vychází na 16.května 🙂 Mám za sebou 2 přirozené těhu, které nedopadly dobře |-| Nynější těhu je po 1.IVF, tak já pevně věřím a doufám, že do třetice všeho dobrého 😉
Pojďte se přidat 🙂
Pojďte se přidat 🙂

•
2. únor 2012@pupicka Zrovna jsem ti chtěla napsat, že můžeš být ráda, že Víťa ještě nestojí 😉 mi, co jsme se postavili tak už neděláme celej den nic jinýho :-p zrovna předevčírem spadnul :-S stál u židle a strhnul jí na sebe, to bylo maso padnul totiž na dlažbu a z docela velký vejšky :-N
0
@pupicka
@dendy88
@germaine joojo ono je to stoupani super pro deti ale pomalu si ani nesednes pac furt nekde stoupa a zrovna na tech nejnevhodnejsich mistech. ach jo vsecko tak strasne leti😞 od prosince co se zacla plazit to leti silene😞
jo a my taky nelezem, izulde staci plazeni a perovani na kolenou ale lozit jaksi nehodla, takze to mozna preskoci. zatim to vypada na sezeni behm 14 dni...
@dendy88
@germaine joojo ono je to stoupani super pro deti ale pomalu si ani nesednes pac furt nekde stoupa a zrovna na tech nejnevhodnejsich mistech. ach jo vsecko tak strasne leti😞 od prosince co se zacla plazit to leti silene😞
jo a my taky nelezem, izulde staci plazeni a perovani na kolenou ale lozit jaksi nehodla, takze to mozna preskoci. zatim to vypada na sezeni behm 14 dni...
@germaine odbehnu od tematu ale zkouseli sme malou davat spat asi 3x s mlikem v posteli a super, pockam jak dopije vymenim flasku za dudlik ona se otoci na bok a spi🙂 jupi. sem rada ze s tim nemame problemy.
no o darku sem vubec nepremyslela. hracek ma dost a dostane urcite od nasich i brachy a spol a ja premyslim ze ji spis koupim nejaky zlato na pamatku. privesek ve tvaru srdicka nebo neco takovyho a necham ji tam neco vyryt. urcite se taky pudem fotit takze tak. nejakou malickost ji koupime na hrani taky ale nebudem to prehanet, na to uzije babicku😃 je to prvni vnouce tak je obcas jak urvana z retezu😃
no o darku sem vubec nepremyslela. hracek ma dost a dostane urcite od nasich i brachy a spol a ja premyslim ze ji spis koupim nejaky zlato na pamatku. privesek ve tvaru srdicka nebo neco takovyho a necham ji tam neco vyryt. urcite se taky pudem fotit takze tak. nejakou malickost ji koupime na hrani taky ale nebudem to prehanet, na to uzije babicku😃 je to prvni vnouce tak je obcas jak urvana z retezu😃
@hribek Tak mi asi zlato kupovat nebudeme 😃 ale já uvažovala o houpacím zvířátku něco takového
http://www.batolata.cz/detail.php?zbozi=2946515 taky je nás jak Hujerů, takže bysme se složili třeba s prarodičema a jinak fakt nevím, hraček máme taky dost...
http://www.batolata.cz/detail.php?zbozi=2946515 taky je nás jak Hujerů, takže bysme se složili třeba s prarodičema a jinak fakt nevím, hraček máme taky dost...
Asi začnu být odvážnější?Chci se zeptat na Váš názor a na skušenosti?Máte chodítka?Od kdy asi?Kamamrátka mi říkala ať jí nedávám,aby se jí nepokřivila zádíčka.Teď jsem byla na Slovensku a kamarátkyna holčička v ní lítá.Malá už nechce ležet jenom sedět a koukat,atd.Tak mám teď dilema jestli přece jenom koupit.Myslím,že když je dost silná na to aby vydžela sama sedět tak by chodítko neměl být problém.Fakt nevím.Chci si v tom udělat jasno.
@andilekjoja já teda moc pro chodítka nejsem,ale věc každýho.osobně se budu snažit i nevodit za ruce jestli to bude možné,to také škodí zádům,mojím i jejím.myslím že je lepší nechat tomu volný průběh.toť můj názor
k narozeninám ještě uvidím co bude aktuální.zatím mám v merku takové to gumové zvířátko-hopsadlo,a tatru (já si ji jako dítě mooc přála 😉),no a asi nějaké odrážedlo,tak se nějak s babičkama podělíme.jen doufám že už se do té doby přestěhujeme jinak nevím v tom jednopokojáči jak se sem vlezem.
Začni psát odpověď...

Odešli