Přidej se, jestli máš TP také květen-červen 2011.
Zdravím všechny čerstvé a nastávající těhule, kterým vychází termín porodu na květen-červen 2011 🙂 Já jsem teprve čerstvě od potvrzení těhotenství z krve, ultrazvuk mě čeká za 4dny, tak snad bude vše v pořádku. Termín porodu mi podle tabulek vychází na 16.května 🙂 Mám za sebou 2 přirozené těhu, které nedopadly dobře |-| Nynější těhu je po 1.IVF, tak já pevně věřím a doufám, že do třetice všeho dobrého 😉
Pojďte se přidat 🙂
Pojďte se přidat 🙂

•
14. kvě 2012@germaine Jasně, sice jsem tam nerodila ,ale kdysi jsem tam jezdila na ultrazvuky, ještě za doby krále klacka 😃
1
@germaine No tak to je šikula. Asi jí vyzkoušíme v krámu a uvidíme. 😉 Amča začla chodit dneska sama a už lítá po bytě jako blázen. JInak ten stolečkem - to byla u nás fakt dobrá koupě. Dostala ho v půlroce a doteď je u něj pečená vařená. Nejradši si pouští písničky a tancuje u nich a něco jakože zpívá - docela zábava. Poslední dva týdny ho čapla a jezdila s ním po plovoučce -měla ho jako chodítko. Ale že jde použít jako schůdky, to ještě nezjistila 😃
@germaine jo jo, znám od Adama, ten na ní jezdil jako blázen od malička, těch bot co padlo na milost. Jak si vychutnával ten odraz a pak brždění špičkama venku o asfalt - z každých bot měl hned sandále. To ještě nebyly takový vymoženosti jako jsou teď - kryty na boty 😃 . No jezdil na ní se zájmem ještě v pěti letech a to už přitom jezdil od dvou let na kole, ale motorka byla motorka 😎
@germaine Nevíš prosímTě kde je ve Stodu nějaká firma, která vyrábí dřevěné konstrukce třeba na houpačku nebo klouzačku na zahradu? Popřípadě jak se ta firma jmenuje ? Chceme něco pořídit na zahradu a známí říkali, že to dělají ve Stodu, tak jsem hledala na internetu a nic jsem nenašla.
@germaine jo jo, to si kup nebo se nedoplatíš bot http://www.mimipark.cz/cz-detail-578838-ochrana....
jinak koukám holky, že tady už se domlouvají sňatky 😃 ! Není to u nás nezákonné 🙂! ...Jen tak pro pobavení...Víťa přidal do svého slovníčku nové slůvko "jebe" 😃 Zaboha nevím, kde k němu přišel, ale je to celkem sranda....dost ho to baví a vydrží to opakovat třeba 5 minut v kuse 🙂
@germaine noční krmení jsem už zrušila...takže se většinou vzbudí, chvíli si poječí a pak zase usne! Přičemž počet buzení je závislý na bůhvíčem a vůbec Vítkovo spaní je pro mě jedna velká záhada. A to ani nemluvím o tom, že ze spaní mluví a různě s sebou mlátí...no divočina! A jak jste na tom vy? A jak dlouho Štěpík už stojí nebo obchází nábytek? Vítek už obstojně obchází kolem nábytku asi týden, tak jsem zvědavá, jestli do toho roku zkusí aspň nějaký ten samostatný krůček 🙂
@pupicka Tak my jsme se začli budit zhruba tak jednou za noc, někdy se vzbudí až ráno, ale pořád s náma spí a cestuje, takže onspí uprostřed naštorc a já s manželem oba úplně nakraji 😃
Tak stát stojí s držením aspoň za jednu ruku už dlouho, obcházení kolem nábytku už trvá víc jak dva měsíce a chodit zatím nechce...minulej týden se začal chytat za ruku a chce se nechat vést, což já moc nekvituju a v pátek dostal chodítko, tak ho tlačí před sebou a celkem chodí rychle...myslím, že už to nebude dlouho trvat a začne 😉
Tak stát stojí s držením aspoň za jednu ruku už dlouho, obcházení kolem nábytku už trvá víc jak dva měsíce a chodit zatím nechce...minulej týden se začal chytat za ruku a chce se nechat vést, což já moc nekvituju a v pátek dostal chodítko, tak ho tlačí před sebou a celkem chodí rychle...myslím, že už to nebude dlouho trvat a začne 😉
@germaine no, tak to buď ráda...ono je to někdy docela trapný 🙂. Tak to je teda Štěpík šikovnej, že už se někdy ani nevzbudí! Doufám,že se toho taky někdy dočkáme 🙂 A jak to máte s kojením? Já jsem původně chtěla kojit jen do roka a zatím jsme furt na cca 4 kojeních denně a občas se po mi po prsou Vítek docela nevybíravě sápe, tak zvažuju nějaký postupný odstav, ale znám se, jsem měkkouš a asi to nedám 🙂
@germaine a ještě se chci zeptat..ta motorka, to je klasický enduro? My ho totiž chceme taky koupit, pak máme houpacího psa a ještě chceme tatrovku (ikdyž na tu bude asi ještě malej), ale právě u té motorky mám trochu strach, že to ještě nezvládne. A ten hrací panel, to je ten aktivní stolek od Chicca?
@pupicka Tak Štěpí dá se říct vyžaduje kojení už skoro jenom večer, i když někdy, ho nakrmím třeba i když ho potřebuju uspat 😃 jinak už ho můžu šupnout skoro na celej den pryč, vydrží o pevný stravě. Tak nějak se přes den odstavuje sám...jinak já budu kojit jak dlouho to půjde.
@jana974 My zas od 2m do skoro 6m měli klid a spal 10,11h bez koja, pak vyrost první zub a všechno šlo do háje :-S začal se i třikrát, čtyřikrát za noc budit a chtěl najíst, voda ani nic jinýho nezabíralo...pak jsem začla s kašema a stejně na prd..až poslední měsíc už je to lepší a vzbudí se tak jednou, někdy ani to nee...naštěstí.
Začni psát odpověď...

Odešli