Přidej se, jestli máš TP také květen-červen 2011.
Zdravím všechny čerstvé a nastávající těhule, kterým vychází termín porodu na květen-červen 2011 🙂 Já jsem teprve čerstvě od potvrzení těhotenství z krve, ultrazvuk mě čeká za 4dny, tak snad bude vše v pořádku. Termín porodu mi podle tabulek vychází na 16.května 🙂 Mám za sebou 2 přirozené těhu, které nedopadly dobře |-| Nynější těhu je po 1.IVF, tak já pevně věřím a doufám, že do třetice všeho dobrého 😉
Pojďte se přidat 🙂
Pojďte se přidat 🙂

•
27. dub 2011@monny89 no vsak sem psala ze to mydlo na intim hygienu spis jako sprchac, psala to nejaka holcina, ale co je na tom pravdy ja nevim. zatim sem ty veci moc nestudovala. ale zase svagrova pouzivala normalni sprchac co driv a malej sosal o sto sest🙂 takze to bude hodne individualni
0
Na tom počasí něco bude, i sestřičky v porodnici říkaly, že očekávají další nával a nejvíc porodů je prý vnoci 😉 jinak jak jsem tam dojela, tak minulou středu měli za jednu šichtu 15porodů, bylo totálně plno, pak dva dny klid a zas nával...
@1luciferka1 Tý brďo, 15 porodů, to je mazec, už vidím jak jsou pak sestry protivný :-| Snad to holky nějak přežijeme 😕 a na pokojích nebude narváno jak za války v polní nemocnici.
Začni psát odpověď...

Odešli