Prosinec 2011
Ahoj holky, snad to není brzo, ale zakladám tohle téma pro všechny těhulky, co čekají mimi v prosinci 2011-dáreček pod stromeček 🙂.

•
11. dub 2011ahoj,můžu k vám?
0
prosím poradte 😞 dnes celý den problinkaný 😞 😞 😞 vypada to, že na tom bude nejspíše stejně jak u Evičky, to jsem byla s kýblem pomalu do 4. měsíce, není něco proti nevolnosti? cokoliv sním nebo vypiju letí to ven nemůžu si dovolit ležet a nic nedělat, nemůžu pomalu ani chodit 😞
Ahojky Holky, taky se k Vám ráda přidám, jestli teda můžu.😃 a zároveň nám všem tehulkám moc gratuluji.
Jsem dle testu (clearb...) ve 2-3 týdnu, k doktorovi jsem objednaná až 3.5 a už se nemůžeme s manželem dočkat 😃 O mimčo jsme se snažili od listopadu ( kdy jsem uspešně ukončila hormonální léčbu ) a jsem moc ráda, že se to konečně podařilo a mimčo snad bude prosincové jako já 😃 Jinak jsem z Kladna 😃
Jsem dle testu (clearb...) ve 2-3 týdnu, k doktorovi jsem objednaná až 3.5 a už se nemůžeme s manželem dočkat 😃 O mimčo jsme se snažili od listopadu ( kdy jsem uspešně ukončila hormonální léčbu ) a jsem moc ráda, že se to konečně podařilo a mimčo snad bude prosincové jako já 😃 Jinak jsem z Kladna 😃
Ahojte holky.Můžu se přidat?Jedno dítko už doma máme(Šimonek 11měsíců) a nějak se nám povedlo i druhé.Mělo by být zhruba v půli prosince.Úplně přesně to ještě nevíme protože jsem otěhotněla bez menstruace 🙂 Já se ale mám...naposledy jsem ji měla v roce 2009 😃 Už jsem byla v sobotu na ultrazvuku a byla tam bublinka 4+2.Dr,ale říkal,že to bude přesnější až na dalších uz.Na příští ultrazvuk jdu až začátkem května....moooc se těšíme 😉
Ahoj holky, jdu vám popřát pohodové těhotenství a zdravá spokojené mimča, přišlo na mě vzpomínání - před rokem jsem zjistila, že jsem podruhé těhotná no a teď - teď mám vedle sebe na hrací dece nádhernou rozesmátou holčičku. A taky vzpomínám, jak mi bylo blbě🙂 Tak ať to rychle přejde!
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?V neděli mi vyšel slabě pozitivní test, v pondělí u Dr.nebylo nic vidět a mám přijít za týden, dneska už byl siiilně pozitivní :-p V úterý půjdu ke své dr. (teď tam byl jiný doktor)a jsem zvědavá, co mi řekne ona 😉 Jinak mám už doma jednu roštandu, které jsou dva a půl roku 🙂
Ahoj holky, budoucí maminky. Jsem tu taková "staronová". Přihlášená už déle, ale teprve teď mám pádný důvod sem zavítat. O miminko jsme se začali snažit 22.3. a už 30.3. se nám zadařilo 😃 Termín mi podle výpočtu na jedné těhu kalkulačce vychází na konec prosince x-)
Tak snad se můžu přidat.....samozřejmě v nějakou "slušnější" hodinu, než teď skoro ve dvě ráno 😃
Tak snad se můžu přidat.....samozřejmě v nějakou "slušnější" hodinu, než teď skoro ve dvě ráno 😃
@ojika Ahojky a vítej 😉 Tak to jste na tom jako my s přítelem, nám se taky zadařilo hned,ale nechci nic zakřiknout, je jedno, jestli se zadaří hned nebo později, hlavně,ať je všechno OK 🙂
Ahojky holky můžu se k vám přidat? 😉 Já jsem těhu od 1.4.....dělala jsem si tři testy a všechny vyšly pozitivně.Ve středu proběhla první ko u lékaře i ultrazvuk,ale zatím nění nic vidět 😞 Mám přijít přiští středu znovu na ultrazvuk,tak snad už bude něco vidět. :-N Počítala jsem si termín a vychází na 25.12.2011.
@leonka24 ahoj🙂, zkusila jsem vse mozne, a to trpim jen nevolnostmi, nezvracim, takze Te plne chapu, musi Ti byt hrozne. V lekarne jsem si koupila tabletky Emesin-je tam zazvor a pyridoxin a vitamin C, zitra si jdu pro homeopatika. Zkus si vxgooglit Homset RN ma to byt primo na nevolnosti v tehotenstvi. Snad ti to k necemu bude 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli