Říčany u Prahy
Ahoj nynější i nastávající maminky. Rády bych se seznámila pokecala co a jak a třeba i uspořádala srazík. Žádné maminky z této lokality neznám a věřím že je nás tu dost. 😉

•
30. čer 2008Ahoj holky. Muzu vam vtrhnout do diskuse? Mam prosbu. Kam a ke komu chodite s prckama k detskemu lekari? Existuje vubec tady v nasem okoli nekdo kdo ma o ty deti zajem a nebere je jak na bezicim pasu? Neocekavam nejakou prehnanou peci v rukavickach, ale jen zajem a duslednost........ze kdyz myslim, ze s malou neco je, tak mi ji vysetri nebo doporuci k odbornemu vysetreni..... Diky
0
No jenze ja prave presne nevim kdy se vratim, doufam, ze nebudou mit spozdeni, pak je vezu na Barrandov. Byli ted 3 tydny na svatebni ceste v Portoriku 😎 tak asi budou vypravet. No a taky nevim jak Luky pak bude chtit bastit, takze bych nerada, aby se kvuli me srazik soupal a pak bych to stejne nestihla... To ja bych mohla urcite ve stredu, ctvrtek a patek 🙂 🙂
aschin...no to víš, že jooo..měly bysme se sejít zítra, ale bude nás málo, tak kdybys mohla?? 🙂
Lucky.lady--ty zítra můžeš????
Lucky.lady--ty zítra můžeš????
Já se zase ve středu nejspíš do říčan nedostanu, protože se tam nebudu mít jak dostat 😞 😞 😞
Ahoj holky 🙂
Já můžu, ale Bětka má v nose pořád toho hemofila 😞. Musíme to léčit dalšími antibiotiky, ale až tak 2 týdny před TP.
Naštěstí se ta potvůrka neprojevuje, takže Bětka působí úplně zdravě, ale přeci jen by mohla prsknou na ty Vaše mrňousy a neodpustila bych si, kdyby to chytly...
Ten hemofilus je fakt sviňka a je hodně těžké jí vypudit. Musí se to antibiotiky a taky jsem slyšela, že jak už to jednou měla, tak se to pořád vrací 😞 😞 😞
Já můžu, ale Bětka má v nose pořád toho hemofila 😞. Musíme to léčit dalšími antibiotiky, ale až tak 2 týdny před TP.
Naštěstí se ta potvůrka neprojevuje, takže Bětka působí úplně zdravě, ale přeci jen by mohla prsknou na ty Vaše mrňousy a neodpustila bych si, kdyby to chytly...
Ten hemofilus je fakt sviňka a je hodně těžké jí vypudit. Musí se to antibiotiky a taky jsem slyšela, že jak už to jednou měla, tak se to pořád vrací 😞 😞 😞
čtvrtek je to samý..to je jedno, zkusim se někoho zeptat, jestli by nás tam hodil....no takže s tim teda na zítra nemam počítat???
Terri, tak to jste šikulky, že jste to takhle krásně zvládly...už se na tebe i Aničku těšíme 🙂
Nooo možná to bude lepší odpoledne..protože přeci jen přes to poledne to bude asi největší pařák..
Nooo možná to bude lepší odpoledne..protože přeci jen přes to poledne to bude asi největší pařák..
Ahojky hočiny, tak čtu, že se srazík přesunul na čtvrtek? My jdeme zítra na kontrolu, tak pokud bychom byli zdraví, tak bychom šli taky 🙂 Ale myslím si, že nám antibiotika nechá ještě do pátku, nezdá se mi to dýchání ještě 100% 😞 Dám vědět.
Terri, tak to jste opravdu rychlíci a vítejte doma 🙂 😎
Ahojky Aschin, co máš za Dr.? My chodíme k Dr. Brdičkové a připadá mi dost pečlivá.
Terri, tak to jste opravdu rychlíci a vítejte doma 🙂 😎
Ahojky Aschin, co máš za Dr.? My chodíme k Dr. Brdičkové a připadá mi dost pečlivá.
tak to je dobře 🙂 ale hlásili, že se má k večeru ochlazovat....tak když bysme se sešli třeba kolem tý 4...tak už by to mohlo být o něco lepší..snad 🙂
Ahojky holky 🙂
Nevíte, kde je kabatko? Radila mi masáž bradavek, abych připravila prsa na kojení. Už bych s tím pomalu ráda nějak začala, ale moc nevím jak :-|
Nevíte, kde je kabatko? Radila mi masáž bradavek, abych připravila prsa na kojení. Už bych s tím pomalu ráda nějak začala, ale moc nevím jak :-|
ahojky, říkala, že jedou na 14 dní na dovču..myslim, že jela nějak po to prvnim srazíku...takže někdy 22 nebo tak... 🙂 🙂 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli