Říčany u Prahy
Ahoj nynější i nastávající maminky. Rády bych se seznámila pokecala co a jak a třeba i uspořádala srazík. Žádné maminky z této lokality neznám a věřím že je nás tu dost. 😉

•
8. zář 2008ahoj holky! Tak pokud to manža stihne v úterý z práce brzy, tak se na cvíčo přidám. Ještě sem se chtěla zeptat, jestli se převlíká tam nebo už mám přijet ve spotovním? Nikdy sem cvičit nechodila, takže to vážně netuším.
0
Děkuju za gratulace hokly.. fotky by měly být co nevidět... 🙂 🙂
Jinak na to cvíčo my vždycky s mámou jezdíme už převlečený..protože je tam docela malá šatna..takže docela stačí, když se tam přezuješ 🙂 ale někdo se převlíká až tam..takže záleží, jak se komu chce 🙂
Jsem na to zvědavá, jak mi to půjde, co si pamatuju byla to docela fuška 😃
Jinak na to cvíčo my vždycky s mámou jezdíme už převlečený..protože je tam docela malá šatna..takže docela stačí, když se tam přezuješ 🙂 ale někdo se převlíká až tam..takže záleží, jak se komu chce 🙂
Jsem na to zvědavá, jak mi to půjde, co si pamatuju byla to docela fuška 😃
ahoj holky, tak v kolik se teda sejdeme pred tou telocvicnou - v tech 18,20? Teda doufam, ze vas nejak poznam, kdyz jsme se jeste nevideli 😉 No, proste pujdu k nejvetsi skupince, co bude stat pred telocvicnou. 😃 No, ja nikdy cvicit nechodila, tak se obavam, ze to bude zahul a jeste ke vsemu nejsem uplne sportovne zalozena - takze ani moc ohebna. 😉
Je to v říčanech ve školní tělocvičně...no ale právě s mimčama to moc nevidim...Je tam plná tělocvična ženskejch a jede se pořád v kuse..takže si nemyslim, že je to úplně vhodný..ale nakonec zkloubit se dá všechno 😉
ahojky..no jenom převlečení a tenisky a peníze 🙂
Já nakonec ani nevim, jestli dneska půjdu..včera jsem měla teplotu a pořád to neni nejlepší...ještě napíšu, jak to se mnou bude..
Já nakonec ani nevim, jestli dneska půjdu..včera jsem měla teplotu a pořád to neni nejlepší...ještě napíšu, jak to se mnou bude..
ahoj holky,
petruska, tak at se brzy uzdravis
no, ja pravdepodobne pujdu - to by se muselo jedine stat, ze by manzel nestihal z prace a nemel malou, kdo hlidat. Tak v tech 18,20 pred vchodem do telocvicny - koukala jsem, ze je to hned u te zastavky autobusu. Jen teda doufam, ze vas poznam - jake je poznavaci znameni? 🙂
petruska, tak at se brzy uzdravis
no, ja pravdepodobne pujdu - to by se muselo jedine stat, ze by manzel nestihal z prace a nemel malou, kdo hlidat. Tak v tech 18,20 pred vchodem do telocvicny - koukala jsem, ze je to hned u te zastavky autobusu. Jen teda doufam, ze vas poznam - jake je poznavaci znameni? 🙂
dovnitř se nechodí z černokostelecký, ale z té boční uličky..to je poznat..stojí tam vždycky davy lidí..každopádně já půjdu...už je mi líp 🙂
budeme tam nějak okolo 18:15 a pro někoho teda poznávací znamení..jaké si určíme?????? 😃
budeme tam nějak okolo 18:15 a pro někoho teda poznávací znamení..jaké si určíme?????? 😃
no, ja jsem nemyslela z Cernokostelecky, ta zastavka autobusu je v te bocni ulici 🙂
petrus, tak to jsi me uklidnila, ze tam jsou davy lidi - to se alespon ztratim s tou svoji neobratnosti 🙂 a to poznavaci znameni teda asi bude potreba, kdyz je tam tolik lidi - uz vidim, jak se pozenu k nekomu jinemu 😃
petrus, tak to jsi me uklidnila, ze tam jsou davy lidi - to se alespon ztratim s tou svoji neobratnosti 🙂 a to poznavaci znameni teda asi bude potreba, kdyz je tam tolik lidi - uz vidim, jak se pozenu k nekomu jinemu 😃
Terri zaparkovat se dá všude kde je místo, vždycky po stranách i v další ulici... 🙂 takže před vchodem..papa
Ahoj jani..Byly jsme tam odsud čtyři...Terri, Dask, Del a moje maličkost...Já jsem si teda zacvičila dobře..byla jsem mokrá jako myš 😃 Jinak se určitě chystám i teď ve čtvrtek..pokud teda bude hlídání, ale tak na 99 procent jooooo!!!
Půjdete někdo???? 🙂
Půjdete někdo???? 🙂
ahojky,
ja jsem toho cviceni mela docela dost - byla jsem z toho nejaka urvana 🙂 Myslim si, ze to je fakt k necemu - tak snad to bude mit i nejaky efekt 😉
Ja ve ctvrtek nemuzu, budu tady mit kamaradku a hlavne v pondeli a stredu mam anglictinu, takze taky musim dat manzelovi odpocinek od hlidani. 😉
Jinak Petrus rada jsem te poznala a Dask a Terri samozrejme taky.
ja jsem toho cviceni mela docela dost - byla jsem z toho nejaka urvana 🙂 Myslim si, ze to je fakt k necemu - tak snad to bude mit i nejaky efekt 😉
Ja ve ctvrtek nemuzu, budu tady mit kamaradku a hlavne v pondeli a stredu mam anglictinu, takze taky musim dat manzelovi odpocinek od hlidani. 😉
Jinak Petrus rada jsem te poznala a Dask a Terri samozrejme taky.
Holky chci se Vás zeptat, zda by někdo z Vás nechtěl roční fenečku pejska,
je to kříženec pinče. Hnědé barvičky, s bílou náprsenkou.
Darujeme jí do dobrých rukou.
Je očkovaná a odčervená.
Hodila by se spíše na zahrádku nebo k baráčku, dobrý i hlídač to je.
Máme ji v paneláku a není to moc pro ní.
Inzerát mám i na bazaru tady na koníku, tam jsou fotečky.
je to kříženec pinče. Hnědé barvičky, s bílou náprsenkou.
Darujeme jí do dobrých rukou.
Je očkovaná a odčervená.
Hodila by se spíše na zahrádku nebo k baráčku, dobrý i hlídač to je.
Máme ji v paneláku a není to moc pro ní.
Inzerát mám i na bazaru tady na koníku, tam jsou fotečky.
Del- taky jsem tě ráda poznala a doufám, že s námi vyrazíš někdy i na procházku 🙂 🙂 🙂 Jo a vlastně odkud znáš Irenu???bydlíte někde u sebe????
Jani--klíďo můžeme vyrazit...já budu určitě doma..tak se domluvíme 🙂
Jinak nemo--děkuji za nabídku, ale máme retrievera a ten tu booooohatě stačí 🙂 😉 tak držim palce, ať najdete 🙂
Jani--klíďo můžeme vyrazit...já budu určitě doma..tak se domluvíme 🙂
Jinak nemo--děkuji za nabídku, ale máme retrievera a ten tu booooohatě stačí 🙂 😉 tak držim palce, ať najdete 🙂
Jo jani vlastně příští týden zase nemůžu já na cvíčo 😞 Jedeme totiž na svatební cestu 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli