Říjnovky 2008 v Praze
Uvidíme, jestli nějaký srazík domluvíme. Není to podmínkou! 😉

•
25. čer 2009Ony se ty chytaní děti naučí padat jako prkno a pak si klidně namlátí hlavičku. Ty samostatný dětičky padají na zadek, což nevadí. 😉
0
http://www.hastrmanek.cz/detail/kocarek-cam-apo...
tenhle sportacek mame jen mame jinak barevne reseny 🙂
tenhle sportacek mame jen mame jinak barevne reseny 🙂
ahojky, ty jo ty záplavy to je děs... ani nechápu z čeho, protože u nás je sice hnusně, ale že by nějaký velký slejváky, to ne. a to máme zítra ráno jet na Moravu k našim, tak snad to bude průjezdné =-)
ještě mám v živé paměti záplavy z 1997, to jsme byli na dovči u vody v Otrokovicích, a dovču jsme strávili evakuovaní ve školní tělocvičně, ani jsme se neměli kudy vrátit, a když už nás pustili domů, různě jsme to museli objíždět přes vesničky, protože hlavní tahy byly ještě pod vodou, a to co jsme cestou viděli, no děs a hrůza... 😢
ještě mám v živé paměti záplavy z 1997, to jsme byli na dovči u vody v Otrokovicích, a dovču jsme strávili evakuovaní ve školní tělocvičně, ani jsme se neměli kudy vrátit, a když už nás pustili domů, různě jsme to museli objíždět přes vesničky, protože hlavní tahy byly ještě pod vodou, a to co jsme cestou viděli, no děs a hrůza... 😢
jinak teda my zatím furt jezdíme v korbě, furt se vejdeme a malá si nestěžuje, ale už budu muset taky pomalu vybalit sporťák, abychom ho užili, říkala mi hanka, že prej je u cortiny docela malej 😃
holky já mám takovou radost z tý naší cácorky, není to tak dávno, co se prvně překulila na bříško a už mi tu cestuje, na břichu je furt, kutálí se sem a tam, kolikrát si říkám, jestli tam nedělá už kotrmelce, protože chvilku na ní nekoukám a už je úplně "vzhůru nohama" :-p tak se zdá, že vás časem snad přeci jen doženeme... 😃 dneska jdeme na kontrolu na neuro, tak jsem zvědavá, co řeknou...
holky já mám takovou radost z tý naší cácorky, není to tak dávno, co se prvně překulila na bříško a už mi tu cestuje, na břichu je furt, kutálí se sem a tam, kolikrát si říkám, jestli tam nedělá už kotrmelce, protože chvilku na ní nekoukám a už je úplně "vzhůru nohama" :-p tak se zdá, že vás časem snad přeci jen doženeme... 😃 dneska jdeme na kontrolu na neuro, tak jsem zvědavá, co řeknou...
no nerada bych s malou nějak kličkovala, už tak je ta cesta dost dlouhá, no uvidíme, do zítra se toho může ještě dost změnit...
jo ilci, jak jsi psala, žes měla toho frajera z Jablunkova, nevím, jestli jsem ti pak odepsala, je to od nás😉 do Jabl. jsem chodila na základku a je to asi 5km od nás 😉 taky mě napadlo, děda pocházel z Kokor u Přerova, není to zas náhodou někde poblíž vás? 😉
mous, taky jsem ráno koukala na netu 😕
jo ilci, jak jsi psala, žes měla toho frajera z Jablunkova, nevím, jestli jsem ti pak odepsala, je to od nás😉 do Jabl. jsem chodila na základku a je to asi 5km od nás 😉 taky mě napadlo, děda pocházel z Kokor u Přerova, není to zas náhodou někde poblíž vás? 😉
mous, taky jsem ráno koukala na netu 😕
Začni psát odpověď...

Odešli