Říjnovky 2008 v Praze
Uvidíme, jestli nějaký srazík domluvíme. Není to podmínkou! 😉

•
16. črc 2009u nás je taky vedro, ale jedu k našim, mají bazén na zahradě, aspoň se ochladíme - pro Mikše samozřejmě malý nafukovací 😃
0
fim, já myslela kočár, sorry, blbě jsem to napsala
mě jde o to, jestli jsou 3kolky stabilní v terénu - les, kopce, hory, jak nájezdy na chodník, do baráku apod.
tož větší by byl asi fajn, ale zase ta voda v něm asi není nic extra, do malýho bazénku mu dám vodu čistou
ve velkým se koupe kde kdo - jako myslím celá rodina 😃
mě jde o to, jestli jsou 3kolky stabilní v terénu - les, kopce, hory, jak nájezdy na chodník, do baráku apod.
tož větší by byl asi fajn, ale zase ta voda v něm asi není nic extra, do malýho bazénku mu dám vodu čistou
ve velkým se koupe kde kdo - jako myslím celá rodina 😃
jo, no ten mám a řekla bych, abych nekecala, že v terénu se musí pořádně držet, ale jede se s ním jinak dobře. Je to i otázka zvyku. 😉 Co rozhodně není pravda, že by byl nestabilní, když stojí na rovině - jakože někdo straší, že když se ti tam začne dítě vrtět, tak se může převrátit. To neeee.
tak my se vyráchali v bazénech na zahradě 😃 😃
fim, dík
já právě hledám nějaký větší sporťák, aby neměl opěrku do půli hlavy
takže záda aspoň 50cm a to splňují - v kombinaci s nafukovacími koly - jedině 3 kolky
navíc máme nájezd do baráku po schodech ty kovové pásy a to bych asi musela couvat
fim, dík
já právě hledám nějaký větší sporťák, aby neměl opěrku do půli hlavy
takže záda aspoň 50cm a to splňují - v kombinaci s nafukovacími koly - jedině 3 kolky
navíc máme nájezd do baráku po schodech ty kovové pásy a to bych asi musela couvat
Il, dle mé zkušenosi se musí couvat pokaždé - musíš jet přeci tou rukojetí napřed. 😉 A co se konkrétně Cortiny týče, tak musím podotknout, že standartně bohužel nemá ve výbavě nafukovací kola, ale jen pěnová :-N a pak ještě, že pokud zamýšlíš jezdit s malým v protisměru jízdy, tak u tříkolek je to pěkně naprd - zátěž na tom předním kolečku z něj dělá špatně ovladatelný. A to bude myslím u všech stejný. Já dala vpodstatě Toníka rovnou po směru jízdy, jinak se s tím jezdilo špatně. :-|
no, tak já teda necouvám, normálně to vytlačím nahoru a že těch schodů máme dost =-)
ten protisměr je mi celkem jasný, já to vidím i teď na sporťáku, když ho mám obrácený k sobě a je to spíš dělaný na opačný směr - je jinde těžiště a hůř se to ovládá
ale jako fakt chci ten sporťák co největší, protože našich 88cm (z toho 40 záda) na 33cm nebo kolik je fakt málo :-|
ten protisměr je mi celkem jasný, já to vidím i teď na sporťáku, když ho mám obrácený k sobě a je to spíš dělaný na opačný směr - je jinde těžiště a hůř se to ovládá
ale jako fakt chci ten sporťák co největší, protože našich 88cm (z toho 40 záda) na 33cm nebo kolik je fakt málo :-|
Il, já mám od mala v paměti příběh, kdy jsem jezdila meziměstským busem do školy (3. a 4. třída) a jeden děsně nepříjemnej řidič tenkrát neotevřel mamince zadní dveře, dokud si neotočila kočárek správně pro výstup. Ještě ji seřval, jestli chce, aby jí mimi vypadlo. Do té doby (pochopitelně vzhledem k mládí) mě ani nenapadlo, že se to může vlastně stát. A taknějak to mám v sobě zakořeněný, že vždycky musíš madlem napřed. Něco jinýho je u nízkopodlažního busu, kam si najíždíš sama, že jo, ale jinak do schodů takhle.
Teď je jiní doba, jsou kšíry a tak, ale stejně mám husinu, když vidím, jak některá maminka pomalu nedosáhne na rukojeť, když začne nastupovat blbě, ten co drží kočár dole, by se pomalu přerazil, pže jde do schodů ve dřepu a ona ruce do oblak, aby se kočár moc neklopil.
To byla jen taková asociace. 😉
A cože to máš teď? Boldera? =-)
Teď je jiní doba, jsou kšíry a tak, ale stejně mám husinu, když vidím, jak některá maminka pomalu nedosáhne na rukojeť, když začne nastupovat blbě, ten co drží kočár dole, by se pomalu přerazil, pže jde do schodů ve dřepu a ona ruce do oblak, aby se kočár moc neklopil.
To byla jen taková asociace. 😉
A cože to máš teď? Boldera? =-)
Il: http://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImageI...
a vážíme podle mě něco kapánek přes 10 kg. :-N
a vážíme podle mě něco kapánek přes 10 kg. :-N
Začni psát odpověď...

Odešli