Říjnovky 2008 v Praze
Uvidíme, jestli nějaký srazík domluvíme. Není to podmínkou! 😉
Ahojte, tak já bych zase to konkrétno znát chtěla. Takhle mě to ubíjí.
Jsem zase v noci nemohla pořádně spát, jsem zabrala krásně ráno a v 8h. mobil - volají z práce, že když dá do mechaniky CD, tak kde ho pak v počítači najde. Tak jsem jí to řekla. A prý - hm, tak to dělám dobře, já se jen chtěla ujistit. Já vzbuzená, manža po noční taky - kvůli takovýhle kravině ]-(
Jsem zase v noci nemohla pořádně spát, jsem zabrala krásně ráno a v 8h. mobil - volají z práce, že když dá do mechaniky CD, tak kde ho pak v počítači najde. Tak jsem jí to řekla. A prý - hm, tak to dělám dobře, já se jen chtěla ujistit. Já vzbuzená, manža po noční taky - kvůli takovýhle kravině ]-(
Tak přátelé, já jsem měla takovou fakt divnou noc. Jako nic mi nebylo, ale vždycky když jsem se v noci otáčela, tak jsem měla takový divný pocit, že jestli dneska budu rodit, tak to bude katastrofa, že co všehno nemám připraveno a doma binec a musel by to uklízet MM.. prostě fakt divnej pocit, takže na dnešní den mám program jasnej..
ahojky, tak to já spím už zas dobře, asi je to tím, že jsem po celým dni pěkně unavená..
fim, nic si z toho nedělej, já ty poslední dny taky dietu zanedbávala, prostě to jinak nešlo, hlavně nějaký pravidelný jídlo a vážení... dneska si dělám zase profil, tak jsem zvědavá, co mi vyjde... zatím je to ok 😉
holky, já si to nějak nepřipouštím, že už za chvilku můžu rodit, furt mám pocit, že je to ještě za dlouho... ale už se strašně těším na vánoce, jak je budeme slavit s malou x-)
fim, nic si z toho nedělej, já ty poslední dny taky dietu zanedbávala, prostě to jinak nešlo, hlavně nějaký pravidelný jídlo a vážení... dneska si dělám zase profil, tak jsem zvědavá, co mi vyjde... zatím je to ok 😉
holky, já si to nějak nepřipouštím, že už za chvilku můžu rodit, furt mám pocit, že je to ještě za dlouho... ale už se strašně těším na vánoce, jak je budeme slavit s malou x-)
tak já spím nepřikrytá, jinak bych se asi upekla 😉
vrani, pocit mám stejnej, navíc mám obavy, že by se do případného úklidu vložili tchánovi a to fakt nechci
mě stačí, jak tchán při stěhování zaráběl s naším nábytkem, chtělo se mi brečet
tahal skříně po koberci, ten je odřenej, o omlácených rozích ani nemluvím
přitom jsme to s MM zvládali v pohodě, jenže letos mu hold nepomůžu
vrani, pocit mám stejnej, navíc mám obavy, že by se do případného úklidu vložili tchánovi a to fakt nechci
mě stačí, jak tchán při stěhování zaráběl s naším nábytkem, chtělo se mi brečet
tahal skříně po koberci, ten je odřenej, o omlácených rozích ani nemluvím
přitom jsme to s MM zvládali v pohodě, jenže letos mu hold nepomůžu
busti a co všechno jsi koupila? Já tu zatím mám:
bepanthen
líh na pupík
gáza + papírová lepenka na pupík
borová voda (jestli bude, když ne, tak nic)
odsávačka hlenů
gel s dubovou kůrou
A tak mě napadá, co je dobré na mytí nástřihu po porodu (kromě koupelí v dubovce) a nevim jakej olejík mám koupit pro malou na ten první měsíc, do obyč. slunečnice nebo olivy se mi fakt nechce.
bepanthen
líh na pupík
gáza + papírová lepenka na pupík
borová voda (jestli bude, když ne, tak nic)
odsávačka hlenů
gel s dubovou kůrou
A tak mě napadá, co je dobré na mytí nástřihu po porodu (kromě koupelí v dubovce) a nevim jakej olejík mám koupit pro malou na ten první měsíc, do obyč. slunečnice nebo olivy se mi fakt nechce.
Ahoj holky. Já dneska taky pořádně nespala - co dvě hodiny na WC a při každém vstávání mě děsně bolelo břicho - nějak blbě jsem si ho vypodkládala. 😞 Tak pak šup na druhý bok a za dvě hoďky nanovo. Navíc Tonda kope do žeber už na obou stranách, tak doufám, že se nějak nepřetočil a opradvu kope a nešmátrá tam třeba ručičkama. To by mě asi trefilo - velký dítě a ještě KP.
Il: to ti fakt nezávidím. Zásahy nejbližšího příbuzenstva do domácnosti jsem si užila v únoru dva týdny a to se drželi..... Tihle tatíci "nad věcí" občas udělají víc škody jak užitku, že? :-S
Il: to ti fakt nezávidím. Zásahy nejbližšího příbuzenstva do domácnosti jsem si užila v únoru dva týdny a to se drželi..... Tihle tatíci "nad věcí" občas udělají víc škody jak užitku, že? :-S
vrani, hezky seznámek, jen tak dál, aspoň to nebudu muset vymýšlet :-p já budu tyhle věci nakupovat až tak za týden, přeci jen mám ještě měsíc do porodu, aby se mi to pak nezkazilo :-p 😃
jo v lékarně, když jsem se minule ptala, co na miminko, tak mi ještě říkala gencianu na pusinku, kdyby něco..
no a do toho olivovýho olejíčku jdu určitě... chtěla jsem ho používat tak jako tak (už kdysi mi ho doporučovala kamarádka, co měla dítko alergika a MP má taky velký problémy z kůží a dělá mu nejlíp....)
jo v lékarně, když jsem se minule ptala, co na miminko, tak mi ještě říkala gencianu na pusinku, kdyby něco..
no a do toho olivovýho olejíčku jdu určitě... chtěla jsem ho používat tak jako tak (už kdysi mi ho doporučovala kamarádka, co měla dítko alergika a MP má taky velký problémy z kůží a dělá mu nejlíp....)
fim, jj, ale já hold stěhovat nábytek nemůžu 😃
ale třeba při malování jsme si na parkety dávali všude kartony - využila jsem krabice, co mi letos došly se zbožím, takže MM jen otřel okraje, bylo trochu pokapané okno, jinak úklid po malování veskrze žádný
a tchýně se divila, že to máme tak čisté 😉
jinak prcek mě kupodivu do žeber nekope, jen fakt do pravéhio boku, tak ho vždycky polechtám 😃 😃
ale třeba při malování jsme si na parkety dávali všude kartony - využila jsem krabice, co mi letos došly se zbožím, takže MM jen otřel okraje, bylo trochu pokapané okno, jinak úklid po malování veskrze žádný
a tchýně se divila, že to máme tak čisté 😉
jinak prcek mě kupodivu do žeber nekope, jen fakt do pravéhio boku, tak ho vždycky polechtám 😃 😃
Il: však já to taky tak myslela. Třeba tuhle neděli, když jsme stěhovali gauč do obýváku, tak jsme dlouho zvažovali, koho požádat o pomoc. Někteří jsou se vším hotoví natotata, ale že poškrábou parkety za desítky tisíc by jim asi bylo putna. :-| Nakonec vyhrál muj taťka. 😉
Já už mám z lékárny nakoupeno celkem dlouho - všechno kromě té borové vody má dlouhou expiraci a tu borovou vodu zvládne koupit i manža. Jinak nám na kurzu nejvíc doporučovala právě ten olivový olej - je neparfémovaný a nemáš jím co zkazit. 😉 Teploměr jsem koupila digitální s ohebnou špičkou.
Já už mám z lékárny nakoupeno celkem dlouho - všechno kromě té borové vody má dlouhou expiraci a tu borovou vodu zvládne koupit i manža. Jinak nám na kurzu nejvíc doporučovala právě ten olivový olej - je neparfémovaný a nemáš jím co zkazit. 😉 Teploměr jsem koupila digitální s ohebnou špičkou.
Začni psát odpověď...

Odešli
Holky, děsně mě honí mlsná. Dieta poslední dobou dostává pěkně nafrak, tak snad Tonda nebude mít nakonec 5 kilo! :-o Ale nemůžu odolat a jdu si uvařit krupicovou kaši. :-p 😃 Pa zítra. 😉