Rodím v lednu 2014
Ahojky maminky sem rada ze ste se ke me pridali...ja sem dnes zjistila ze cekam 2.mimco moc se na nej tesim ale zaroven se obavam malemu bylo 13. mesicu tak si rikam jak to vsechno zvladnu.

•
20. kvě 2013@matysikovad ¨te´d jsem mluvila s tchýní a ta prý měla průjmy celé těhotenství a že dcera v břiše vyrostla jen na černém uhlí, rohlících a piškotech.... takže ten tvůj průjem je jasný těhu příznak, že vše je ok 🙂
0
@jitulindaj já jsem pro všema deseti, také se úplně necítím, že mě mohou poznat a vím že i tady to sledovat budou ]-( .... zvědavky dotěrný
@irisi - šup za námi do soukromé!!!! ]-( ]-( ]-( ]-( na straně 35 dole modrý odkaz
Ahoj vespolek, tak jsem se zas po dlouhe době dostala na net a dočetla se ke konci. 🙂 . Děkuju za přivítání. Tak jsem byla konečně v pondělí u doktorky a byla jsem 7+5, takže ke dnešku jsem 8+0...asi. Už mi udělala i ultrazvuk a viděla jsem drobečka, srdíčko mu tluče. Tak snad dobrý. Jsem ted pořad nafouklá, na nic nemam chut. Když už na něco chut dostanu a sním to, cítím to v krku až do večera. A vyprazdnovaní je taky užasný. Pokaždý jako malej porod. Bud jsem to uz z minula zapomnela, nebo je to nejaký horší :-S . Zkusím se přidat do tabulky.....uvidím, zda se povede.. 🙂 . Přeju hezký večer 🙂 🙂
@jituska86 @nela7 holky už jsme v soukromé diskuzi, jste přidané, račte vstoupit 😉 http://www.modrykonik.cz/diskuse/soukrome-disku...
@matysikovad mě se ukazuje error že stránka neexistuje. Bude mě muset přidat zakladatel soukromé diskuze 🙂
@cajomilka Myslím že nám velké ztloustnuti nehrozí 😃 Malé je teprv 7 měsícu ale za chvíli začne taky chodit tak se těším až za ni budu funet z břichem a ona se mně bude mít prdel 😃 No človek si nevybere kdy otěhotní to děti 😃 aspon si budou mít ským hrát i když znám jednu paní která stoho zešedivěla měla dva raubíře hned po sobě.
Tak jsem tady.
@lucijeta lupu jsem se nějakým zázrakem zbavila. Začala jsem si brutálně mýt vlasy různými šampony a kupodivu to zabralo. 😃
Jinak u MUDr. miminko potvrzeno. Dle ms dnes 6+6 dle velikosti miminka 5+6.máme velkou radost. Doufám, že na další kontrole uvidím již srdíčko a vše doženeme. Je to opravdu zázrak.
@lucijeta lupu jsem se nějakým zázrakem zbavila. Začala jsem si brutálně mýt vlasy různými šampony a kupodivu to zabralo. 😃
Jinak u MUDr. miminko potvrzeno. Dle ms dnes 6+6 dle velikosti miminka 5+6.máme velkou radost. Doufám, že na další kontrole uvidím již srdíčko a vše doženeme. Je to opravdu zázrak.
prosím už sem nikdo NEPIŠTE, kdo chce za náma napiště mi nebo @matysikovad do IP !!!!
a my vás přidáme do soukromé, sem už nikdo nechodí..
a my vás přidáme do soukromé, sem už nikdo nechodí..
Ahoj maminky, začátkem května jsme zjistila, že jsem podruhé těhotná. Ze začátku jsem z toho nebyla nadšená, protože je to po druhé a neplánovali jsme to. Dcerka má teprve osm měsíců. Mám strach jak to všechno zvládnu a hlavně jak to časem sdělit mé rodině. I přesto všechno se už na malého prcka těším 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli