Snažení o mimi od léta 2013
Ahoj holky, najde se nás tu takových víc, kdo plánuje miminko od léta? 😉

•
8. říj 2013@ninive211 My doma nepijeme nic, vyjímečně to vínko, ale to je tak jednou za půl roku.. No a jednou týdně, někdy jednou za 14 dní chodíme do hospody.. což, si myslím, není taková hrůza. Sýry taky miluju, ale i tatrku a mjonézy, takže to mi bude taky chybět, ale myslím, že to kvůli mimču klidně oželím a ráda 🙂
0
@janetoty Luci, nesmutni, třeba to tak mělo být, něco nebylo úplně v pořádku, tak si to mimčo rozmyslelo, abyste příště měli miminko zdravé...příroda snad ví, co dělá 😉 Příště to určitě vyjde, věřím tomu!
Já jsem teďka tak trochu marod, snažím se u toho pracovat, ale moc mi to nejde...
Já jsem teďka tak trochu marod, snažím se u toho pracovat, ale moc mi to nejde...
@janetoty Jestli mimi odešlo samo od sebe a nebyl nutný lékařský zásah, tak to by mělo jít asi dřív, ne? Chápu, že se ti chce zkoušet hned, ale co znamená 1 měsíc v porovnání s celým životem? 🙂 Raději počkat, ať je vše OK a vychutnat si pak těhotěnství bez stresů a strachu 🙂
@pepetousek Už čekáme a snad to dopadne dobře 🙂 Nějak vadí, že tady píšu chris_n?
@sweetest Nevadí, ale vidím, že už máš 2 děti, tak mě zajímá, jestli jsi letní snažilka, nic víc..
@pepetousek V poho, já se jen lekla, že Vám tu vadím 😉 Jsem v 11.tt, ale jelikož ještě není kritické období a NT screening za mnou, nedala jsem si to na profil 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli