Snaženíčko o mimčo od srpna 2013 🙂
Ahojky, jmenuji se Míša a je mi 26 let. S manželem jsme si říkali,že by jsme se mohli pokusit o mimčo...najde se tu také někdo kdo se snaží od srpna?🙂

•
31. říj 2013Ahoj holky, tak asi budu muset příští měsíc zkusit taky ty testy, páč vůbec netušim, kdy a jestli ovu vůbec je...nějak na sobě stále nic nepozoruju..., takže ani nevím kdy očekávat MS, jen doufám,že se mi neposune o dalších 7 dní jako minule 😞, my se teda snažíme tak nějak od 10DC obden nebo obdva, tak snad to stačí, co myslíte?No my měly sraz s holkama v pátek a tam nám taky kamarádka, která měla svatbu o měsíc dřív práskla,že je asi těhu...tak jsem jen tiše záviděla...ale stále věřím,že to tenhle měsíc vyšlo a k výročí a zároveň k narozkám dostane manžel dáreček-miminko 🙂 a k Vánocům babičky novinku 🙂
1
@blannie Je to krásná práce,ale dá se dělat zhruba od května do září,pak už musí mít člověk nějaké prostory,protože venku se pak už dělat nesmí. Oranžová je dobrá a když má být v podzimních,teplých barvách,tak co třeba cihlová a smetanová vanilková? Nebo cihlová je pěkná i v kontrastu se světle zelinkavou.. 🙂
Krásné ráno:-) To vypadá, že se zas budu muset objednat na vyvolávačku :-| :-| :-| jinak jdu v jednu na sonografické vyšetření měkkých tkání stehna...tak na mě myslete at nic nenajdou 🙂 už dva měsíce mě bolí,brní a hřeje stehno a neví z čeho....jsem v srpnu spadla z kola a přelítla řídítka,tak jsem se trochu pomlátila,ale byly jen modřiny...tak snad to nebude vážné
@ceekanka taky se mi ta fialová moc líbí, nabízela i růžovou a možná dám příště fialovou i růžovou, aby to bylo víc vidět, ale abych pak nebyla jak puboš 😃 Taky sem barvila sama, ale ona mi tam namíchá vždycky nějakej odstín a ten mi víc sedí, měla sem ledové kakao, ale to mě přišlo pak už moc tmavý. Modročerná je krásná, má ju i moje mamka. Ty clip in proužky nezmám, ale kouknu na net 🙂 Furt jak prdlá lítám na záchod jestli mrcha nedorazila a zatím vítězím 😉 Dala sem si za odměnu tyčinku Milena 😃
@blannie přesně to samé jsem měla na mysli. Vždyť podle statistik by se to tu mělo už růžovět. 😃 Já si taky myslím, že to tu listopad změní. Dneska jsme v práci probírali jak dlouho komu trvalo otěhotnět. V průměru to tu vychází na půl roku, takže já mám ještě čas. 🙂 I když u mě je to vyjímka. Dvakrát mi to vyšlo na první pokus.
Začni psát odpověď...

Odešli