Snaženíčko od léta 2012
Ahoj holky taky je tu některá, která chce se snažením o mimíška začít od léta 2012 .... tak jako je to v plánu u nás??? 🙂
@dendy88 Já tam občas něco napíšu, ale tak vy jste si psaly už dřív, já začala až později, tak tam nějak nezapadám a moc se nechytám, navíc máme ještě jednu uzamčenou skupinu holek, se kterýma jsme se začaly snažit společně...
@zarzuela Tak já to zítra založím a dám tam holky z posledních pár stránek a do léta budu přidávat nové zájemce...
@zarzuela Tak já to zítra založím a dám tam holky z posledních pár stránek a do léta budu přidávat nové zájemce...
@radus2011 No my tenkrát založily skupinu s holkama, se kterýma jsme se začly snažit ve stejnou dobu a píšeme si do teďka hodně... Jakože i když jsme každá otěhotněly jindy, tak si máme co psát stále.
Navíc teda pro mě je příjemnější vědět, že o mé ovulaci neví celý koník 😃
Ale jak říkám, je to dobrovolné, nikoho nenutím. Můžeme zůstat i tady, pokud chcete radši psát veřejně, to fakt není problém.
Navíc teda pro mě je příjemnější vědět, že o mé ovulaci neví celý koník 😃
Ale jak říkám, je to dobrovolné, nikoho nenutím. Můžeme zůstat i tady, pokud chcete radši psát veřejně, to fakt není problém.
@lostakova Ahoj, přidala jsem tě do uzamčené skupiny, najdeš nás tady http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/zaciname-...
Začni psát odpověď...

Odešli
Azalii jsem brala taky a špinila jsem snad každý týden, někdy to bylo dost silné fujky fujky.
@dendy88 s tou svatbou to naprosto chápu, já byla na své svatbě ve 3 měsíci a je fakt, že jsem si to zas tak moc neužila :o( vždy jsem říkala, že se nechci nikdy vdávat těhotná a hups tak nějak to přišlo, vůbec jsem totiž nepočítala, že nám mimi vyjde napoprvé.