Snažilky a těhulky z jižní Moravy
Holky tak šup seeeeem!!!!

•
6. kvě 2009Peti, moje segra je uplne presne stejne tehotna, jako ty... Termin porodu 2.12.2009... x-)
0
Ahoj holky, krásné zamračené ráno 🙂
Zdeni, gratulace k tetičce, to super, já se teda dětí od sestry a od švagruš asi nedočkám, ale jsem v klidu, teto mi říká většina dětí mých kamarádek, tak je to dobrý 😃
Marti, takže květen to jistí, jo??!! Zítra zase začnu s clostilem a příští týden jdu na UZ, tak uvidíme co mi dr řekne, už se ji i zeptám, co se bude dít dál, když to ani příští měsíc nevyjde... 😞
Zdeni, gratulace k tetičce, to super, já se teda dětí od sestry a od švagruš asi nedočkám, ale jsem v klidu, teto mi říká většina dětí mých kamarádek, tak je to dobrý 😃
Marti, takže květen to jistí, jo??!! Zítra zase začnu s clostilem a příští týden jdu na UZ, tak uvidíme co mi dr řekne, už se ji i zeptám, co se bude dít dál, když to ani příští měsíc nevyjde... 😞
JO a hlasim - zrejme zase pracujem na miminu... Nebo nepracujem... Tak se to rict neda.. Vcera se me MArtin pro smmazbe zeptal, jestli mi smi upichat decko...
Nesmele jsem souhlasila... :-N 😃
Nesmele jsem souhlasila... :-N 😃
Jani ke včerejšímu dotazu: Jirka chodí do práce,ale jako osvč nedělá od do 😉 Po obědě většinou příjde domu vyřídit maiy atd a v tom čase jsem na pc já,takže mě vždycky vyhodí :-p Dnes jsem tu brzo,musela jsem na stavbu říct klukům jak položit dlažbu v zádveří,jít omrknout marmolity,stihla jsem i obchod a ještě jsem odvezla fíka do servisu.Jsem dnes výkonná jak ďas 😃 Akorát už v obchodě mi bylo šoufl :-N
Iny, my romantici nejsme... 😉 Takze u nas e nemiluje, ale suka a picha a buhvico jeste... 😃
Tak jsem našla jen tohle, sedí ta struktura,ale barva je naživo jiná http://www.podlahy-levne.cz/detail/1267--morska...
Začni psát odpověď...

Odešli