Snažilky a těhulky z jižní Moravy
Holky tak šup seeeeem!!!!

•
18. kvě 2009Marti, třikrát??? To muselo být Josefovi po tobě o víkendu hodne smutno 😉
0
Marti, jo to já se taky směju, jak to příroda skvěle zařídila, když je ovu, tak je to vždycky lepší...akorát, já mám vždycky pocit, že mi ty folíky někde vylezou, bo mě to strašně píchá 😃 😃 😃 😃 já fakt nevím...už od soboty mě bolí břicho, takže já mám pořád pocit, že ovu teprve bude....no nevím...nechám se překvapit a za 14 dní uvidíme
Marti no sice na sousedy nevidíme, ale bohužel je slyšíme, protože oni se neumí bavit normálně a jejich návštěvy taky ne ]-( , řvou jak na lesy ]-( a z druhé strany máme sousedy, mezi náma bude jenom bambusový živý plot, ale ti jsou v pohodě, s těma kamarádíme 😃
A stejně dokud nebude pořádný bambusový živý plot tak na nás budou čumět lidi co chodí makat na vinice a pejskaři, ale nám je to šumák 😃 :-p
A stejně dokud nebude pořádný bambusový živý plot tak na nás budou čumět lidi co chodí makat na vinice a pejskaři, ale nám je to šumák 😃 :-p
No o komplikacích kolem našeho domu se radši nebudeme bavit :-N , si na to vzpomenu a je mi zle ]-(
tohle už je jenom takové dolaďování, spíš to řešíme jak to hezky udělat aby to nestálo mailant, dívala jsem se na zaoblenou dlažbu k bazénům a to by nás vyšla tak na 30tisíc 8-( :-N
tohle už je jenom takové dolaďování, spíš to řešíme jak to hezky udělat aby to nestálo mailant, dívala jsem se na zaoblenou dlažbu k bazénům a to by nás vyšla tak na 30tisíc 8-( :-N
Začni psát odpověď...

Odešli