Snažilky a těhulky z jižní Moravy
Holky tak šup seeeeem!!!!
No právě. Čím víc ženských tím hůř. To je na delší vyprávění. Co máme nové vedení, tak je tady strašná morálka. Někteří si můžou dělat co chtějí. Už to zachází tak daleko, že je to neúnosný. V pracovní době si vyřízují osobní věci. Jezdí si nakupovat. Pořád si čerpají náhradní volno a atd.....
Hold řitilezci se mají vždycky nejlíp. Kdyby jste jich znaly. To jsou tak falešný ženský, že je mě z nich na blití...... ]-(
Hold řitilezci se mají vždycky nejlíp. Kdyby jste jich znaly. To jsou tak falešný ženský, že je mě z nich na blití...... ]-(
Dobré vztahy jsou fakt základ 🙂 , bohužel málo kdo má to štěstí 😞 , když si vzpomenu na některé kolegy tam je mi hned líp a taky trochu smutno :-|
Když si vzpomenu jak jsem měla tenkrát bouračku a pak jsem mluvila s jedním kolegou a říkala jsem mu co se stalo, tak mi řekl že mu úplně vhrkly slzy do očí a že je rád že jsem OK x-) , to člověka prostě zahřeje u srdíčka x-)
Když si vzpomenu jak jsem měla tenkrát bouračku a pak jsem mluvila s jedním kolegou a říkala jsem mu co se stalo, tak mi řekl že mu úplně vhrkly slzy do očí a že je rád že jsem OK x-) , to člověka prostě zahřeje u srdíčka x-)
No jo to už je docela dávno, bylo to den po mých narozkách, takže teď mám 1.9. první narozky a 2.9. druhé 😃 , už to bude myslím 5 let, avie nám nedala přednost, naštěstí to kolega dost zbrzdil, takže jsme to odnesli jenom pohmožděninama a to jsem měla ještě na kíně přepravku s kocourem
Ahojte kočky,
tak dneska jsem se dostala brzy domů....hurááááá
Tady je pořád také divné počasí, tlak kolísá, že se mi chvílema dělá blbě - mám nízký tlak a když ještě klesne tlak venku, tak to stojí za to... :-o :-o
Jinak nevím, co se děje, ale ještě stále mi nedorazila MS - měla už včera dorazit a ani známka ničeho takového není.... :-S Já ještě těhotná nemůžu být....tak budu doufat, že MS dorazí co nejdřív...a že se to jenom zpozdilo.
Marti - zítra na tebe ráno budu myslet. Uvidíš, že to dobře dopadne, a když ne, tak aspon víte, že do toho Josef bude muset bušit ne 2x denně ale minimálně 3x denně....
Pije ti ten čas - kotvičník zemský? Ten je podle naší Zdenči velmi dobrý na plodnost.... 😉
tak dneska jsem se dostala brzy domů....hurááááá
Tady je pořád také divné počasí, tlak kolísá, že se mi chvílema dělá blbě - mám nízký tlak a když ještě klesne tlak venku, tak to stojí za to... :-o :-o
Jinak nevím, co se děje, ale ještě stále mi nedorazila MS - měla už včera dorazit a ani známka ničeho takového není.... :-S Já ještě těhotná nemůžu být....tak budu doufat, že MS dorazí co nejdřív...a že se to jenom zpozdilo.
Marti - zítra na tebe ráno budu myslet. Uvidíš, že to dobře dopadne, a když ne, tak aspon víte, že do toho Josef bude muset bušit ne 2x denně ale minimálně 3x denně....
Pije ti ten čas - kotvičník zemský? Ten je podle naší Zdenči velmi dobrý na plodnost.... 😉
Marti, já jsem to na mojého taky zkoušela a neprošlo to.....prej on je plodnej až až.....nevím, kde ti chlapi berou takovou jistotu, když to ani ještě neví........a nebo nevím já něco někde 😃 😃 😃 😃 😃
Peti - jojo, známe.....taky pracuji v téměř ženském kolektivu a někdy to teda stojí za to. Ty ženské dokážou být tak drzé a přetvařovat se, až fakt někdy žasnu :-o ]-(
HOlky, jdu si na chvilku lehnout. Vypila jsem trochu Coca coly na ten tlak, tak doufám, že mi to trochu rozpumpuje a bude to lepší.
Peti - jojo, známe.....taky pracuji v téměř ženském kolektivu a někdy to teda stojí za to. Ty ženské dokážou být tak drzé a přetvařovat se, až fakt někdy žasnu :-o ]-(
HOlky, jdu si na chvilku lehnout. Vypila jsem trochu Coca coly na ten tlak, tak doufám, že mi to trochu rozpumpuje a bude to lepší.
Peti - to musí být asi pěkná krize z práce, když už si to přenášíš domů..... :-|
A jak plánuješ být dlouho v práci jako těhu? To výběrové řízení za tebe už proběhlo?
A jak plánuješ být dlouho v práci jako těhu? To výběrové řízení za tebe už proběhlo?
Začni psát odpověď...

Odešli
Dneska se dostanu domů asi pozdě :-| , na nehty jedu do šlapanic a nevím jak budu stíhat vlak a můj drahý mužíček mě nemůže vyzvednout protože nám dneska dodělávají dlažbu u bazénu :-|