Snažilky a těhulky z jižní Moravy
Holky tak šup seeeeem!!!!

•
4. únor 2009Holky a Marta se mnou na ty hory asi nepojede... 😞 :-| Zmenili jim podminky v praci (platove - debilni krize) a ma se co ohanet.. Unor ma malo dni a jeste kdyby odjel na tyden na hory, nic by nevydelal... Tkze jedu sama asi a on za nama prijede asi jen na dvA dny.. 😢
0
Jo, Iny, bude.. Ale to nevadi, ja stejne prahnu po kozoruzkovi a toho bych ted jeste nemela.... 😃 :-p
hmmm, u nás žádná sleva nebyla a na ty moje kozeny, nic normálního neseženu, od rákosníku mi nic nesedí a v Brně mají v Kenvelu a HM maximálně Céčko košíček, nic pro mě, i když včera jsem si taky jednu koupila v C, ale obvod 85, což je mi stejně velký, ale 75 ani 80 holt nebyl...půjdu na plastiku, jsem rozhodlá
Ahojky holky, tak se pripad k vasi diskuzi. Ja mam opacny problem 😃
Nejlip mi podprdy sedi z HM, protoze mi aspon trochu udelaji prsa (ted je to jinak co jsu v jinem stavu, ale do te doby jsem mela 00 nic 😃 )
Moje velikost je 75B.. a nejakou dobu jeste bude. Az mi zacnou byt podprdy hodne tesne vytahnu vycpavky a bude to zase na nejakou dobu vyresene 😉
Nejlip mi podprdy sedi z HM, protoze mi aspon trochu udelaji prsa (ted je to jinak co jsu v jinem stavu, ale do te doby jsem mela 00 nic 😃 )
Moje velikost je 75B.. a nejakou dobu jeste bude. Az mi zacnou byt podprdy hodne tesne vytahnu vycpavky a bude to zase na nejakou dobu vyresene 😉
mi je dneska furt na :-p .....a jinak zase špiním 8-( sestra mi řekla,že mám dobrat toto platíčko HAK a uvidím,že prý se to prostě stává u nové antiko ]-( takže musím trpět a manža se mnou
jinak když jsem si před nedávnem kupovala podprdu v nějakým dražším obchodě- už nevím co to bylo- tak jsem si vybrala jen jednoduchou hladkou bílou podprdu......a pak u pokladny málem mažu trefilo 😃 jsem za ni platila 800 😛 prej jestli i umí mluvit,když je tak drahá 😛
jinak když jsem si před nedávnem kupovala podprdu v nějakým dražším obchodě- už nevím co to bylo- tak jsem si vybrala jen jednoduchou hladkou bílou podprdu......a pak u pokladny málem mažu trefilo 😃 jsem za ni platila 800 😛 prej jestli i umí mluvit,když je tak drahá 😛
Začni psát odpověď...

Odešli