Snažilky a těhulky z jižní Moravy
Holky tak šup seeeeem!!!!

•
30. bře 2010Ahojky holky 🙂 tak malá má 6650 g a 65 cm,zdvojnásobila porodní váhu,takže je prý ukázkově tabulková holčička 😃 očkování taky zvládla,poplakala si,ale nic hroznýho 😉 Katy tu přestavbu vám nezávidím,na naší ulici se zase začíná stavět,tak za prvé mi to vadí ,že zas bude bordel a za druhé jim vůbec nezávidím,že to mají celý před sebou :-N nás taky ještě čeká plno práce venku a nějak se nemůžem dokopat :-p
0
Iny taky jsem na to dneska přišla. Zítra pojedu až tak kolem druhé hodiny. To už by mohl být unavenej a spinkat. Ráno si dává kolem deváté a potom kolem jedenácté půl hodinku spánku a když jede v těch půl jedné tak je to na něj brzy.
Dívala jsem se,ale na počasí a má zítra pršet tak jsem zvědavá co z té vycházky vůbec bude ....
Dívala jsem se,ale na počasí a má zítra pršet tak jsem zvědavá co z té vycházky vůbec bude ....
Jeee, to taky neni spatny napad Lednice! Ja jsem pro, pokud nema nikdo nic proti.
Zdeni a ty se muzes dostat do Kyjova a potom muzeme frcet spolu autem. Snad se do te doby s nim naucim, dnes mame nove, je to automat, takze pro me spanelska vesnice a bojim se tim!!!! Radeji pujdu pesky na druhy konec sveta nez jet tam tim 😃 ale verim, ze po prvni jizde zmenim nazor a stane se ze me pirat silnic a dalnic 😃 😃 😃
Zdeni a ty se muzes dostat do Kyjova a potom muzeme frcet spolu autem. Snad se do te doby s nim naucim, dnes mame nove, je to automat, takze pro me spanelska vesnice a bojim se tim!!!! Radeji pujdu pesky na druhy konec sveta nez jet tam tim 😃 ale verim, ze po prvni jizde zmenim nazor a stane se ze me pirat silnic a dalnic 😃 😃 😃
Začni psát odpověď...

Odešli