Snažilky a těhulky z jižní Moravy
Holky tak šup seeeeem!!!!
protože mám pošahanýho chlapa 😃 koupili jsme ten nissam,ale nějak se mu nezdál,tak ho koncem ledna prodal a ted jsme odkázaní na naše starý auto,který ted mají tchánovci a ti jsou furt v čudu,takže asi tak.No a nějak nemůžem najít nic co by bylo pro nás :-N jirka chce volvo,ale ty moc nejsou :-|
5.5. mam volno, zenusky..🙂 Teprve ted jsem se dostala k netu..🙂
Co byste chtely delat? Jit na porchajdu nebo byt u Inky? At vim, co ten dort..🙂
Co byste chtely delat? Jit na porchajdu nebo byt u Inky? At vim, co ten dort..🙂
No a co kdybysme teda pockaly na Martu a udelali to pozdeji? To uz bude zarucene teplo a hezky... 😉
Peti, nakrajet nebo nastrouhat najemno, rozvarit v trosce vody, pomackat vidlickou (nemixovala bych) a dat jist.. Nesolit, nesladit..
Ahoj ženy, jestli bude Inka platit kafe a Zdenča doveze dort, tak mi s kuželkou dojedeme taky...ale já budu muset dojet vlakem, bo auto nemám, budou si ho brát naši a nové nevím kdy bude a jak znám Martina tak by mě ani tak daleko autem samotnou nepustil, ale vlakem to snad bude v pohodě....a datum je mi taky fuk, spíš asi v týdnu, protože v květnu toho bude o víkendech moc, tak nevím jak bych to vymyslela a v týdnu bude i lepší spojení....
Katu, kde máš to miminko, co jsi porodila?? Tohle už je velký chlap x-)
A my máme taky miminko 😃 dneska ráno porodila sestřenka malýho Šimonka x-) x-) tak jdu zítra na čumendu 😃
Peti co si pamatuju, tak mrkvičku povaříš v trošce kojenecké vody a pak to musíš rozmixovat nebo rozmačkat vidličkou, kámoška to mačkala a malej ji docela brzo kousal i menší kousky...můžeš do toho dát kapinku olivového oleje, aby se líp vstřebaly vitamíny...to stejný s brambore, k tomu taky mrkev, nebo můžou prcci dýni, cuketu, někde v nějaké knížce mám recepty, tak to jdu najít....
Katu, kde máš to miminko, co jsi porodila?? Tohle už je velký chlap x-)
A my máme taky miminko 😃 dneska ráno porodila sestřenka malýho Šimonka x-) x-) tak jdu zítra na čumendu 😃
Peti co si pamatuju, tak mrkvičku povaříš v trošce kojenecké vody a pak to musíš rozmixovat nebo rozmačkat vidličkou, kámoška to mačkala a malej ji docela brzo kousal i menší kousky...můžeš do toho dát kapinku olivového oleje, aby se líp vstřebaly vitamíny...to stejný s brambore, k tomu taky mrkev, nebo můžou prcci dýni, cuketu, někde v nějaké knížce mám recepty, tak to jdu najít....
Ahojky holky 🙂 Dobrej nápad,že by jsme se mohly scuknout u nás,sežrat dort 😃 a pak vyrazit do světa 🙂 klidně můžeme počkat na Martu 😉 Peti já jsem to vařila v kojenecké vodě,pak se pokusila rozmixovat ponornákem,ale to mini množství nešlo,tak jsem to tak dlouho masakrovala vidličkou až to bylo jakš takš,ale ze skleničky je to jiná básen a navíc malá tu ze skleničky jí a tu domácí nee :-p ale dnes bude brambůrka,tak sna ji bude papat i když nebude ze skleničky 😉
jinak naše noc - od 1 se vrtěla,tak jsem jí dala vyjímečně brzo najíst,ale neusnula,furt se ´vrtěla,kolem druhé už se mi zdála teplejší a ve 3 jsem jí dala půlku čípku a spala jak dudek 😉 snad dnes bude v poho,i když to počasí je na ranu,přemýšlím,jestli nepůjdu ven i dopo,na chvilku,protože dlouho tam nevydržím :-|
jo a jsem naštvaná,mi došel dopis z toho fondu kde máme uvěr,posílala jsem jim papíry o užívání stavby a ted mi poslali dopis ,že chtějí jinej papír,ale ten my nemáme,změnil se stavební zákon a ten papír už se prostě nevydává :-N volala jsem na stav.úřad a prý se nemám nechat,že oni jen zkouší. :-N samo,že ta paní,která nás má na starosti má dnes dovolenou,na to jsem mistr,vždycky když někoho potřebuju sehnat,tak má dovolenou 😃 :-p
Marti, tak to by bylo fajn, že bychom jely spolu.
Já teda od včera taky pociťuju roztahování domečku našeho prcka, dneska je to lepší, ale v noci mě vzbudilo pnutí a pícháni v břichu...chjo...
Iny, u tebe je možný, že vlasy padají i kvůli kojení, kámoška kojila rok a jakmile přestala, tak do měsíce měla pokoj s padáním vlasů.Zkus nějaký vlasový přípravek, ale tabletky ne, ty jako kojící nemůžeš....
Já teda od včera taky pociťuju roztahování domečku našeho prcka, dneska je to lepší, ale v noci mě vzbudilo pnutí a pícháni v břichu...chjo...
Iny, u tebe je možný, že vlasy padají i kvůli kojení, kámoška kojila rok a jakmile přestala, tak do měsíce měla pokoj s padáním vlasů.Zkus nějaký vlasový přípravek, ale tabletky ne, ty jako kojící nemůžeš....
Začni psát odpověď...

Odešli
Jak to, ze nemate autino?