Snažilky a těhulky z jižní Moravy
Holky tak šup seeeeem!!!!
Jo, Marti, tyhle změny to je na zabití...........
Katy, ještě že jsi to tady zmínila, jsem si to mohla naštěstí dát do pořádku........uffff
Katy, ještě že jsi to tady zmínila, jsem si to mohla naštěstí dát do pořádku........uffff
Jakto ze nepaltite dan z nemovitosti???? :-o To je povinnost majitele nemovitosti...
Jako jsou to nejake tri stovky rocne, tkze neni co resit.. Aspon nas dum tak "stal"... 😉
Zdeni no to jo 😃 😃 😃
asi brzo uškrtím po telefonu jednoho prodejce, teď jsem ho měla 15 minut na telefonu, místo toho aby si sepsal co chce než mi zavolá, tak to vždycky až během hovoru tahá ze všech papírů co tam má, takže vždycky půl minutÿ je slyšet jenom šustění papírů apod ]-(
asi brzo uškrtím po telefonu jednoho prodejce, teď jsem ho měla 15 minut na telefonu, místo toho aby si sepsal co chce než mi zavolá, tak to vždycky až během hovoru tahá ze všech papírů co tam má, takže vždycky půl minutÿ je slyšet jenom šustění papírů apod ]-(
Peti, nejde mi sem samozrejme nahodit, le mam porad 36,6 takze furt jedna lajna... =-)
To je divné, že Ti to nejde. Já s tím nemám probélm a zkoušela si to podle toho postupu na http://merenibt.xf.cz/index2.html
Já jsem měla taky delší dobu stejnou teplotu.
Já jsem měla taky delší dobu stejnou teplotu.
Začni psát odpověď...

Odešli
Bože tyhle změny mě štvou, člověk aby radši obeslal všechny úřady pro jistotu 😃