•
21. kvě 2014@tomstr joo, nebo klidne na konci ledna! 😃
0
Holky, super, cítím v kostech, že vám to vyjde 🙂
Jinak já jsem dneska byla u doktora na krev, že teda mi z toho udělají hormonální rozbor a v pátek budu v 9 ráno mít výsledky.
To měření bazálky-je to spolehlivější než ovu testy? Uvažuju, že bych taky vyzkoušela...u mě je velký problém přestat na to myslet....ať jsem sebezaneprázdnější, pořád v podvědomí doufám, že se povedlo....to už je asi tou délkou snažení, přece jen 8 měsíců už je celkem dlouhá doba...ikdyž kámošky mě uklidňují, že prý do roka snažení je to normální, ale znáte to, prostě ta netrpělivost a nervozita....
@teenyel no super, super, jen tak dále, v pátek nám tu hodíš foto s pozitivním těhu testíkem 🙂
Jinak já jsem dneska byla u doktora na krev, že teda mi z toho udělají hormonální rozbor a v pátek budu v 9 ráno mít výsledky.
To měření bazálky-je to spolehlivější než ovu testy? Uvažuju, že bych taky vyzkoušela...u mě je velký problém přestat na to myslet....ať jsem sebezaneprázdnější, pořád v podvědomí doufám, že se povedlo....to už je asi tou délkou snažení, přece jen 8 měsíců už je celkem dlouhá doba...ikdyž kámošky mě uklidňují, že prý do roka snažení je to normální, ale znáte to, prostě ta netrpělivost a nervozita....
@teenyel no super, super, jen tak dále, v pátek nám tu hodíš foto s pozitivním těhu testíkem 🙂
Ach jo, tak snaženíčko se asi s největší pravděpodobností bude přesouvat na příští měsíc 😞 dnes se mi nepodařilo mou drahou polovičku znásilnit a ovu bude pravděpodobně v pátek a to máme oba noční, tak bohužel smůla, no, uvidím, třeba bude ovu jinej den – hold je blbé, když manžílek je celý týden v čudu – má dvanáctky 😞
@mikracek jenže dnes byla supr příležitost, jelikož jsme měli oba po noční a nešli si hned lehnout, já už nešla, ale manžílek jo, jelikož má opět noční a zítra jestli si půjde zase takhle brzy lehnout jako dnes, tak já buď budu ještě spát nebo budu vstávat a to on už nebude mít náladu, jelikož se bude chtít jít vyspat na další noční 😞
@spygy tak ho musíš znásilnit hned, jak si lehne 🙂 já tě chápu, můj manža teďka začíná hlavní sezonu, dělá v zemědělství a od půlky května do konce srpna chodí domu až po osmé, mají toho strašně moc....takže bude nadlidský výkon ho nějak "to"...no, asi si koupím nějaké nové rajcovní spodní prádlo, co na mě ještě neviděl, ať ho to navnadí 🙂))
Začni psát odpověď...

Odešli