Snažilky leden/únor 2015
Holky, je tu některá, která plánuje vysadit a začít se snažit leden příštího roku? Ráda mám vše naplánované a připravené, dohoda, kdy vysadíme je jasná, ale ráda bych udělala víc 🙂 Pro klidné těhu a tak.... je nás tu více takových? Pojďme okecat o tom, co děláte, aby sjte byly spokojené maminky se spokojenými bříšky a pak miminky 🙂

•
25. lis 2014Už ať je to tadyyy nemůžu se dočkat. Dneska jsem si koupila kontryhelový čaj, kdy ho začít pít. 1. den MS?
1
@masotri tak hodně štěstí na svatbě...je to nádherný okamžik...hned bych si to zopákla - já měla před 2,5 rokem. jinak holky na co je dobrý ten kontryhelový čaj? o tom jsem neslyšela že se pije to je také na podporu těhotenství? a má se pít cca měsíc před plánovaným těhot. nebo tak?
@masotri tak to my zrovna tohle neprovozujeme..ale ano..taky bych doufala že to tajně ujede 😃 . Já už teda antikoncepci neberu něco přes půl roku, ale používáme normálně kondomy..takže tam moc není šance že to "ujede" 🙂 . Manžel ten pořád byl takový že spíš nechtěl začít než budeme mít vlastní bydlení...a ted když se to povedlo..tak konečně chce.
Ahoj, my teda chceme začít až v létě, ale nejsem si tak úplně jistá jestli to vydržíme, jelikož už ted oba slintáme po miminkách a dětěch. HA už neberu 1,5 roku. A snažím se pít zase kontryhelový čaj. Ještě se teda snažím trošku zhubnout, ale to je ted před Vánoci docela náročný 🙂 Můžu se zeptat jak máte dlouhé cykly? Já to mám ted nějaký rozházený, 24 pak 28 pak 26 a ted 27. Je to normální? Předtím jsem to měla pořád 28 tak jsem z toho ted taková v šoku, ale je pravda že jsem měla dost stresu (svatba, nová práce...)
@misa010 Jojo, u nás to taky tak bylo. Chtěl nejdřív svatbu, bydlení.... no svatba bude, bydlení budeme řešit za pochodu ... já už to miminko FAKT moc chci 😃
@nita1984 Neboj, ono to vyjde... já ani nedoufám, že by to vyšlo hned napoprvé.... Ale chlapi ti si to myslí, teda aspoň ten můj pořád tvrdí že "jednou pustí a bude to tam" 😃
@nita1984 Neboj, ono to vyjde... já ani nedoufám, že by to vyšlo hned napoprvé.... Ale chlapi ti si to myslí, teda aspoň ten můj pořád tvrdí že "jednou pustí a bude to tam" 😃
@masotri jj přesně musíme doufat. oni to ty chlapy mi příjde občas nechápou to že nemají pořád říkat už si udělej test atd...znám z několika případů a holka je pak z toho ve stresu ještě víc když už to nejde dlouho. Ale já doufám...Ale teda pěkně mě štve...že jestli se to případně povede hned...tak by nám to vycházelo na prosinec..a my máme vybraná jména Daniel a Natálie a oba svátek v prosinci..takže vánoce,svátek i narozeniny v prosinci? no nevim no...to by z toho nadšený pak nebyli v pozdějším věku 😞
už nedávno jsem se k vám přidala, ale zatím nic nenapsala...ráda, bych s vámi probírala různé věci...tak se asi trochu představím....doma mám 2 letého chlapečka a chcemu mu pořídit sourozence...jmenuji se jana...
o víkendu se chci koupit caj a listovku a zacít...začala jsem měřit bazální teplotu..tak uvidíme
o víkendu se chci koupit caj a listovku a zacít...začala jsem měřit bazální teplotu..tak uvidíme
Vítám nově příchozí 🙂 a přiznám se, že už se ve vás ztrácím 😃 bylo tady dlouho mrtvo a poslední dny to tady ožilo...
@masotri to mi ani neříkej, my provozujeme přeruš.soulož už cca 3 roky... Malá se teda povedla na 1.pokus, ale teď mám strach, i kvůli kojení, aby se zadařilo brzo. Jinak taky poslední měsíce doufám, že to manželovi ujede, klidně bych měla miminko hned 😃 Svatbu jsme měli až když měla malá 8 měsíců, a bydlení...zatím jsme v pronájmu, šli jsme z 2+kk do 3+1 a máme slíbený odkup, cca za rok, dva...a do toho plánujeme druhátko 🙂
@snow111 cykly mám různě, někdy 26, někdy 28 a poslední 2 byly 29 dní... to už jsem "doufala" že MS nepřijde 😃 uvidíme příští měsíc... a na leden pořídím OVU testy
@masotri to mi ani neříkej, my provozujeme přeruš.soulož už cca 3 roky... Malá se teda povedla na 1.pokus, ale teď mám strach, i kvůli kojení, aby se zadařilo brzo. Jinak taky poslední měsíce doufám, že to manželovi ujede, klidně bych měla miminko hned 😃 Svatbu jsme měli až když měla malá 8 měsíců, a bydlení...zatím jsme v pronájmu, šli jsme z 2+kk do 3+1 a máme slíbený odkup, cca za rok, dva...a do toho plánujeme druhátko 🙂
@snow111 cykly mám různě, někdy 26, někdy 28 a poslední 2 byly 29 dní... to už jsem "doufala" že MS nepřijde 😃 uvidíme příští měsíc... a na leden pořídím OVU testy
@leenulka89 Párkrát jsem takový názor tady někde v diskuzích četla..... snad se to nepotvrdí 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli