Snažilky, léto 2014
Kdopak plánuje snažit se o miminko letos v létě?? 😉

•
28. únor 2014@granda Úžasná pracantka 🙂 A jak jí to jde 🙂
0
@granda jojo,máme domeček v Načeradci v nové zástavbě a je tu i škola,školka doktor....proto jsme si to tu vybrali.Neboj taky tu máme hřbitov...ale na druhém konci 😉 máme jen nízkopodlažní bungalov
to chození také není jednoduché,ale trénujeme co to jde.Kolik vám je,nám bude 16 měsíců.Ovšem nočník..sedíme v tom není problém,ale něco do něj vytvořit to ne...pořád říká to nejde...
to chození také není jednoduché,ale trénujeme co to jde.Kolik vám je,nám bude 16 měsíců.Ovšem nočník..sedíme v tom není problém,ale něco do něj vytvořit to ne...pořád říká to nejde...
@monunkaaa to víš,že se dá stavět a běhat s bříškem.Musíš jen vědět co si ve svém stavu můžeš dovolit a na co se cítíš a je to pohoda... 😃
@monunkaaa no můžu říct,že my bydlíme od srpna a na skříně zatím nebyl čas.Hlavně že mám kuchyň a to ostatní si prostě počká.Myslím,že dřív než já velkou skříň tak uděláme dceři pokoj.Ona je vlastně jediná kdo skříně nebo komodu má.My máme takový ty pojízdný věšáky...
@monunkaaa A kolik je ti teď? Ještě stále 25? Mně je 26 a najednou jsem posledních pár měsíců (ještě v 25ti) cítila, že už fakt přišla ta správná chvíle 🙂 Ale ještě čekáme, protože jedem za měsíc na hory, které máme už dlouho zaplacené, takže bych nechtěla riskovat jen lyžovat těhotná a nedej bože...
@monunkaaa mi jsme měly všude podlahy, koupelny hotove komplet,, stacilo jak padala omítka okolo dvěří,, pěkný binec to dělala, se to ani nezdálo,,, kuchyň, pak jsme měli muj stary gauc,, na nem jsme spali do rijna a od listopadu jsme měli schody do patra a postel v ložnici,, máme od truhláře a máme ji vysokou a je to pohoda a já jsme štastná, že mám konečně pořádné matrace...máme tři komody pro všechny,, zbytek sezona je v krabicich, také mam pojízdný věšák na bundy a kabáty... unor 2013 dvěře inter dole, listopad 2014 nahore,,, a je to super... konečně zavřu a neslyším nic.. už to vadilo a nebylo soukromí a hlavně všude táhlo a byt nepořádek od zdí...
vím, jak se těšíš do domečku,,, ja se taky moc těšila a je to pohoda... už bych nikdy nešla do bytu...
vím, jak se těšíš do domečku,,, ja se taky moc těšila a je to pohoda... už bych nikdy nešla do bytu...
@pavlinavesela mi jsme v Pohřebačce, Opatovice nad Labem..... taky máme školu, školku, dr... a všechno ostatní.. je to tady super.. 7 km do Hradce Králové a cca 16 do Pardubic... vlak, bus v obci.. co víc si přát!!
taky trénujeme chůzi, ale myslim, že ujde dost, ostatní děti tady z vesnice tolik nedají, co se bavíme s mamkama...
ním je 15 měsíců a 1 den.... byla jsi na očkování??? co je tedka v 15 mesích,, ta trojkombinace vakcína.... zase nevím jak se jmenuje,,, porad nejsem schopna si to zapamatovat...
mi nočníkujem od 8 měsíců,,, ráno kadí a to je teda smrádek,, musím pak dlouho větrat... a čůrá tak cca 5... odpolko, když je doma, tak nemá plínu a je tam cca po půl hodině,, a daří se,, sama si neřekne... ale když potřebuje večer kadit, tak nosí nočník a kříčí.. to se zatím stalo tak cca 4 .... jinak někdy taky do plíny..
taky trénujeme chůzi, ale myslim, že ujde dost, ostatní děti tady z vesnice tolik nedají, co se bavíme s mamkama...
ním je 15 měsíců a 1 den.... byla jsi na očkování??? co je tedka v 15 mesích,, ta trojkombinace vakcína.... zase nevím jak se jmenuje,,, porad nejsem schopna si to zapamatovat...
mi nočníkujem od 8 měsíců,,, ráno kadí a to je teda smrádek,, musím pak dlouho větrat... a čůrá tak cca 5... odpolko, když je doma, tak nemá plínu a je tam cca po půl hodině,, a daří se,, sama si neřekne... ale když potřebuje večer kadit, tak nosí nočník a kříčí.. to se zatím stalo tak cca 4 .... jinak někdy taky do plíny..
@granda tak ten nočník opravdu závidím...kolem Vánoc jsme na nočník normálně chodily,ale pak jako když utne.Sice sedí,ale prostě z nás nic nevypadne...vůbec nevím co s tím budu dělat.Nejspíš zkusím rovnou záchod nebo budu muset mít obrovskou trpělivost....
@pankafe u kočárku je důležité co od něj čekáš....já jsem s tím svým naprosto spokojená.Malá se narodila v Listopadu a tak jsem chtěla hlavně prostorný kočárek a ten mám.Jinak i super jezdil ve sněhu a 3kombinace se opravdu vyplatila.Jakmile jsme vyrostly z vajíčka tak jsem koupila autosedačku 9-36kg a myslím,že mám vystaráno...
@pavlinavesela je děkujji, naštěstí ji to baví a čte knížky když sedí,,, a nepřej si vidět, jaký tady dělám šašky, když je výsledek,,,,, skáčeme, tleskáme, chodíme spolu splachovat,, kabaret hadr...
@granda tak to my také čteme knížky,hraje si s plyšákama...vydrží tam sedět třeba půl hodiny.Jen se prostě nevyčůrá...to jsme koupili i hrací nočník a máme i obyč, prostě zatím nic nezabírá.Snad to přijde s věkem...
@granda Já jsem totiž v HK studovala, tak mě to zaujalo 🙂 Jo, Hradec je krásnej.
@pavlinavesela Já se zatím v kočárcích vůbec nevyznám, ale o trojkombinaci jsem už slyšela a myslím si, že to je asi fakt dobrá věc.
@pavlinavesela Já se zatím v kočárcích vůbec nevyznám, ale o trojkombinaci jsem už slyšela a myslím si, že to je asi fakt dobrá věc.
@pavlinavesela Tak to je paráda.. My to do školky, školy a k doktorům budeme mít trochu dál, ale i tak to je paráda.. My jsme pozemek už měli.. Akorát trochu bojujeme s firmou, co nám dělá hrubou stavbu.. Majitel firmy nám dost lže, dělají chyby.. Takže pořád máme co řešit 😉
@monunkaaa
@pankafe
@spygy ženy, tady také vše při starém.. je se z mé dcery stává žravec.... ráno v 6,00 sunar cca 150ml, následně krupicová kaše cca 5 velkých lžic,,, v 9,00 půlka rohlíků,,,, v poledne talíř zeleninové polévky, květáková placka pečená v troubě, brambory s máslem, po spaní půl chleba s paštikou, a tedka dlabe misku samotných těstovin..obávám se že mi sežere můj zapečený chleba... už se ke mě hrne... 😃
@pankafe
@spygy ženy, tady také vše při starém.. je se z mé dcery stává žravec.... ráno v 6,00 sunar cca 150ml, následně krupicová kaše cca 5 velkých lžic,,, v 9,00 půlka rohlíků,,,, v poledne talíř zeleninové polévky, květáková placka pečená v troubě, brambory s máslem, po spaní půl chleba s paštikou, a tedka dlabe misku samotných těstovin..obávám se že mi sežere můj zapečený chleba... už se ke mě hrne... 😃
Začni psát odpověď...

Odešli