Snažilky o mimi od dubna/května 2014
Ahojky holky je tu některá co plánuje snaženíčko okolo dubna a května? Potřebuju ty moje mateřský pudy s někým "rozkecat" nebo-li rozehnat 😃 Asi bych se cítila líp, kdybych věděla, že to co prožím tak prožívá ještě někdo jiný. Sedím u počítače a píšu eseje do školy a přitom brouzdám tady... sleduju nejnovější trendy v kočárcích a přesně vím kam půjdu pro první kousek oblečeníčka pro mimi... jestli já se z toho nezblázním 😃 😃 😃

•
3. lis 2014@spygy tak snad na mě přeskočily, nebo ze mě za chvíli nebude snažilka ale zoufalka 🙂
1
Hele možná tě to trochu povzbudí: Moje kamarádka mi dneska plakala na rameni. Netvořejí se jí vajíčka a jediné co má, tak dvě zamražené (přišli na to asi před rokem, tak jí je odebrali)... takže pokud to vyjde, bude to super... ale šance je tak 20-30% že se správně rozmrazej a hlavně udržej... na přirozené početí to nevypadá vůbec.
Buď ráda, že máš doma aspoň jednoho trpaslíka. 🙂
Buď ráda, že máš doma aspoň jednoho trpaslíka. 🙂
@summer18 Ahoj Zuzi, vůbec nic 🙂 asi čekám na ovulaci, ale vůbec nevím, jestli je nebo ne, zkusila jsem to přestat řešit a zatím se mi to docela daří, tak snad mi to vydrží, ikdyž je to těžké na to nemyslet. A co vy? Jak se vám daří? Doufám, že si to užíváš a že je vše v pořádku.
Ahojda, snad vam nebude vadit,ze se k vam pridam. 🙂 Jsem tu nova a teprve se rozkoukavam. 🙂 S pritelem jsme se rozhodli pro miminko na zacatku roku a uz za tri mesice jsem koukala na pozitivni t.test. Bohuzel to nedopadlo... V 10tt zamlke tehu, revize, dva mesice zanet male panve, zakaz otehotneni. A ted jsme odhodlani se do toho opet pustit. Po celou dobu od revize ukazkove cykly,bazalni teplota... A jako naschval, ted kdyz jsme "pilne pracovali", uprostred cyklu spineni (coz jsem nikdy nemela :-o) , ovulacni testy pet dnu silne pozitivni. Vse je to nejake divne...
@teenyel dneska jsem 27 DC a čekám na ms, většinou mívám cyklus 26 a už dva dny jsem lehce jenom tak na papír zašpinila a dneska zatím nic, ale myslím, že dorazí, předevčírem mě bolely neskutečně kříže a břicho, tak si myslím, že se chystá a jenom se zdržela. A jak se cítíš ty? Nějaké těhu nevolnosti?
Začni psát odpověď...

Odešli