Snažilky od prosince 2013
Ahoj holciny! Je tu nekdo kdo se zacina snazit o miminko od prosince 2013? At se mam s kym delit o poznatky 🙂 a at se muzem utesovat pri mrchach 😃
Tak já mám jen na rok a u posleního prodloužení by bylo naznačeno že jako další se asi konat nebude .... Ty jo tak to je super... taky jsme v 1+1 navíc s 50kg pejskem 😃 takové miminko 😃 stavíme si sammi takže to jde pomaloučku začli jsme loni na jaře ... ale je to fajn 😉 už se těším na stěhování
@ivet1987
@ivet1987
@monikaklosova Nám běhá po zahradě 35kg miminko 😃 My si něco dělali sami, ale většinou firma, začali jsme loni, ehm teda vlastně předloni 2012 v září 😃
@monikaklosova tak to jste meli krásnou svatební cestu ne?kdyz pracuješ v cestovce:o)
@missuulle to me moc tesi! Ja myslim, ze kdyz b to byla MS takbuz i na pohmat bys videla kdyz si uz spinila...to uz se prece neschva ne? Nebo aspon me ne kdyz spinim, tak treba pak jen min, ale ve vnitr porad neco najdu...nebo jak to napsat.🙂
@missuulle 😃 víš jak to bývá kovářova kobyla .... ne ne na cestování nás moc neužije navíc stavíme takže každa korunka a každy volný den je pro nás důležitý. Byli jsme "jen" v Tatrách ale bylo to úžasné ... nejsme ani jeden moc typ na moře 😉
@lupinpupin rozumím co myslíš, no uvidíme zítra a pokud zitra neprijde, tak.... 🙂 mocmoc veřím a doufám.
@monikaklosova a máte nějaké zajímavé cesty? my by jsme moc chtěli třeba na maledivy
@monikaklosova jinak vím jak to myslíš já jsem vyučená floristka a letos nebyl ani adventní věnec 😃
@missuulle máme cesty kam si jen budeš přát 😉 zaleží kolik na tu cestu máš 😉
@monikaklosova no to je jasný:o) momentálně ještě dovolenou neřešíme to až na poslední chvilku a nechci ted nic kupovat,když nevím jak bude mimi 😃
Holky, nekdonse ptal na ovu testy, ja kupova v lekarne v maxovi 7testu za asi 80korun...je tam vse pekne popsane...mela jsem z toho taky strach a je to upne v pohode.
Jinak ctu takove male predstavovani tady 🙂 ja jsem Lucka v dubnu mi bude 29, mam doma dcerku Vanesku, te bylo v zari 2 roky. S manzelem jsme spolu 8 let z toho v dubnu budeme mit 4roky vyroci svatby a manzovi je 33.
@lupinpupin To víš, máme teprve 18 stránek a těch diskuzí je tady nějak moc - snažení podzim , zima... a už v tom mám bordel, chce to zakotvit, tak i představit 😃
@ivet1987 to mas pravdu...pro to jsem jen tady a po jinych strankach nekoukam a i tak v tom mam bordel 😃
@lupinpupin díky za tip 😉 tak pro příští měsíc - pokud bude potřeba stavím se tak 80 je super cena
Začni psát odpověď...

Odešli
Já dělám účetní, pracuju 4 roky, teď jsem rok na jiném místě a v lednu mi končí smlouva, ale bude se mi prodlužovat. Akorát nevím jestli zase na rok nebo na neurčito - dozvím se příští týden. Kdyby jen na rok tak mi to docela překazí plány s mimčem 😃