Snažilky od prosince 2013
Ahoj holciny! Je tu nekdo kdo se zacina snazit o miminko od prosince 2013? At se mam s kym delit o poznatky 🙂 a at se muzem utesovat pri mrchach 😃

•
17. bře 2014@ircas1978 dělala bych stejnou značku, každý test reaguje jinak 🙂, hlavu vzhůru, bude to dobré, uvidíš 🙂
0
Holky tak jsem rozplakala manžela 😉 je štastný už planoval jak se vejdeme všichni (i se psem) do auta 😃
@monikaklosova to je hezky, tak povidej, jak to bylo? dala jsi mu dopis s testem, nebo jak? ja bych se asi jinak tvarila, na me by to hned poznal.
JJ dala jsem mu dopis s testem .... na test čuměl vůbec nevěděl co to znamená 😉 pak se ptal jestli je to jisté a pak už měl jen slzy v očích 😉 bylo to krasné .....
ahoj děvčata, za jak dlouho vás začaly bolet prsa, když jste zjistily těhotenství? nejhorší je, že nevím kdy mám ovulaci... a mám dlouhé cykly asi 40DC...21.2. jsem dostala menses na 3dny, 9.3. začaly bolet prsa (přisuzovala jsem ovu)...v té době jsme se pokoušeli 🙂 ... a tento pátek mě začaly zase šíleně bolet prsa, ale nebolí celý den ( je to pocit jako natlakování a po pár hodinách to ustane). díky za rady 🙂
@monikaklosova jé, to muselo být krásný🙂) to já bych nevydržela, i když jsem původně chtěla počkat a dát příteli až nějaký krásny testík..místo toho se mnou lovil duchy 😃
@radka116 no ono je to u každé jinak...ale u 2. tehu se mi stálo,že jsem to dostala na 3 sny a pak když utne a konec.....a prsa mě 2x z toho bolelo dřív než to ukázal test...až teď naposled mě začali bolet asi 14 dní od pozitivního testu...asi to bylo z kojení,v rej době jsem prestavala i kojit,malá nechtěla a tělo mé samo blokovalo laktaci
Ahoj holky, člověk se tu nějakou dobu neukáže a tady se to hemží // JUCH 😃 🙂)))))
@lupinpupin Jak ty jsi na tom vlastně? Už dobrý?
@monikaklosova @maice Holky, mooooc Vám gratuluju, mám za Vás moc velkou radost 🙂
@ircas1978 Myslím, že ty jsi taky jasná 🙂)
@ivet1987 A my si to dáme nakonec, ne? 😃 Já už rezignovala 😃
@lupinpupin Jak ty jsi na tom vlastně? Už dobrý?
@monikaklosova @maice Holky, mooooc Vám gratuluju, mám za Vás moc velkou radost 🙂
@ircas1978 Myslím, že ty jsi taky jasná 🙂)
@ivet1987 A my si to dáme nakonec, ne? 😃 Já už rezignovala 😃
@aaggyy já jsem taky jen unavená, a mám tlaky v podbřišku jinak nic .... snažila jsem se dneska dovolat k dr. ale zatím neúspěšně .... nevim jestli maji prodloužený víkend 😃 zrovna jak člověk něco potřebuje .... no nic budu to zkoušet dál. Objednat bych se stejně chtěla na příští týden tak do té doby se snad dovolám, jinak tam naběhnu jen tak 😃
Začni psát odpověď...

Odešli