Snažilky od prosince 2013
Ahoj holciny! Je tu nekdo kdo se zacina snazit o miminko od prosince 2013? At se mam s kym delit o poznatky 🙂 a at se muzem utesovat pri mrchach 😃

•
6. dub 2014@vercik83 ahoj... No to je právě to 20 tt a furt hubnu, mam dole 4 kila a jim tak ovoce a zeleninu. Ale mě zaráží, jak mám bouli na jednej straně 😃 kočárek mám po Kristynce. X-lander jiný nechci. Ta už ho nechce, tak až bude pěkně,tak ho vyperu a připravím pro miminko.... Jinak na to,že jsem těhotná po 3 xtak nic moc no....
0
@andrusinka taky na jednu stranu a na druhej. Nic. By mě zajímalo, co tam ten prcek dělá 😃
@donia no právě už se na to moc netváří... U holky jsem hubla do 16 tt pak už ne a teď.... No asi 16 tam jdu,tak mě snad nechají bejt. Stejně jim nenaberu ani v nemocnici 😃 já i u holky nejdřív 7 dole a pak jsem přibrala jen 4 v porodnici prskali a dcera byla pěkná. Ve 38 +0 měla 3120 gramů. A pak cumela....asi hubnu jen já.jo po 3 dětech a mam jen 10 kilo od původní váhy nahoře. Máma měla asi 50. Takže pohoda.
Krásné ranko 🙂, tak já hlásím, že ani nebudu tento měsíc zkoušet testovat, páč jsem dostala zánět močáku, takže od minulého čtvrtka mám antibiotika a samozřejmě nemůžeme ani nic zkoušet, ovu testy nepraktikuju, takže ani nevím, kdy co a jak, takže prostě je to na pytel :-S Předminulé cykly jsem měla 31 dní, pak 28, teď nevím ani, který den má mrcha dojít.. no.. hold vyzkoušíme další cyklus |-| 😞
Začni psát odpověď...

Odešli